PARIS JACKSON, KĆERKA MICHAELA JACKSONA: Tata nas je tjerao da nosimo maske da bi imali ono što on nikad nije imao…

PODIJELI

Rane zbog gubitka oca Michaela Jacksona, njegovoj djeci Paris, Princeu i Blanketu vjerojatno nikada neće zacijeliti. O tome je u novom intervjuu pričala Paris Jackson, koja jedva čeka dan kada će na svoju ruku istetovirati lijepu poruku koju joj je jednom prilikom tata napisao.

09c2d7cd8eb6efbf369f6c25d257589a

Paris Jackson, kći preminulog kralja popa Michaela Jacksona za časopis Event dala je intervju u kojemu otvoreno govorila o svojem djetinjstvu i ocu.

– Imam puno sjećanja na njega, bio je nevjerojatan otac. Jako sam ga voljela. Učio nas je koliko je mogao i stalno se za nas brinuo. Bio je vrlo zaštitnički nastrojen – rekla je plavooka 15-godišnjakinja i objasnila zašto su u javnosti ona i njezina braća Blaneket i Prince morali nositi maske, piše Story.

– Nije želio da nas itko vidi i na taj način mogli smo imati ono što on nikada nije imao, a to je normalno djetinjstvo – otkrila je, a za vrijeme turneja pjevač je želio da se u hotelskim sobama njegova djeca osjećaju kao kod kuće te su često zajedno gledali filmove.

Do nedavno je Paris imala gotovo pa mali oltar posvećen ocu u svojoj sobi, a kada će biti dovoljno stara na zglob ruke će tetovirati lijepu poruku koju joj je jednom prilikom napisao Michael. Otkrila je i kako je posebno bio tužan posjet Neverlandu gdje je odrasla, a plakala je kada je otkrila da je maknut vrtuljak. Misli da bi se on trebao restaurirati i pokloniti zajednici kako bi djeca na njemu uživala.

Iako bi mogla pohađati najskuplje škole svijeta, Paris se ipak odlučila za lokalnu srednju školu gdje je navijačica i gdje je igrala nogomet, a kako je naslijedila glazbeni talent nekim svojim vršnjacima davala je i poduke iz plesa. No, svoju budućnost ne vidi u glazbenoj industriji, već želi biti kardiokirurg.

– Želim pomagati ljudima, to je sve- zaključuje mlada Paris koja s braćom živi u losanđeleskom domu bake Katherine.

(DEPO/BLIN/em)

Dodaj komentar

PODIJELI