Suprug godine: Poruka koja će muškarcima otvoriti oči

PODIJELI

Strah od braka muči muškarce koji se boje pomisli da čitav život provedu s istom ženom. No, post na Facebooku koji je skupio 655.000 lajkova i podijeljen je više od 277.000 puta sagledao je stvari iz sasvim druge perspektive, a muškarcu koji ga je napisao priskrbio titulu supruga godine.

Dale Partridge je popularni književni autor i motivacijski govornik koji muškarcima rado daje savjete o sretnom braku i ljubavi. Dale je na svom Facebooku nedavno objavio divnu fotografiju na kojoj je sa svojom suprugom Veronicom, a uz fotografiju napisao je još divniji post.

 – Muškarci se brinu da će kada uđu u brak ostatak života morati provesti sa samo jednom ženom. To jednostavno nije istina. Zaljubio sam se u 19-godišnju penjačicu, oženio se za 20-godišnju ljubiteljicu životinja, osnovao porodicu s 24-godišnjom majkom, zatim izgradio farmu s 25-godišnjom domaćicom, a danas sam u braku s 27-godišnjom mudrom ženom.

Ako je vaš um zdrav, nikad vam neće dosaditi jedna žena. Zapravo, bit ćete presretni s koliko ćete njenih predivnih verzija biti u braku tokom godina. Nemojte reći ne braku, recite da i nastavite govoriti da do smrti – poručio je Dale Partridge muškarcima.

Pročitajte i priču najponosnijeg supruga na svijetu koji je otvorio srce.

Post je skupio više od 655.000 lajkova te mnoštvo komentara muškaraca koji su izrazili koliko vole svoje supruge.

– U braku sam s istom djevojkom gotovo 40 godina, zašto bi, dovraga, muškarac želio više od jedne žene. Ona je oduvijek bila sve što želim i trebam – napisao je Kelly.

– Ne vjerujem da bi se ijedan muškarac brinuo zbog toga što će imati samo jednu ženu. Samo bi se dječak brinuo. Nema većeg dara od Boga od žene koju možeš voljeti i poštivati. Usrećivati nekoga samo svojom prisutnošću je nešto najvrednije – poručio je Barry, prenosi portal Zadovoljna.hr.

sasa

Dodaj komentar

PODIJELI