Tri tipa muškaraca kojima žene ne mogu da odole

PODIJELI

Nema sumnje, postoje tri tipa muškaraca koji nikad neće imati problema naći partnericu. Riječ je o privlačnosti koja postoji od pamtivijeka i nije vezana za vezu i potencijalni brak već jedino za čistu seksualnu privlačnost.

Tip 1. On je snažan i muževan

 Žene privlače snažni alfa mužjaci s ogromnom količinom testosterona koji  su oduvijek plijenili pažnju oba spola. Žene ih žele, a drugi muškarci žele biti poput njih.

Tip 2. On ima stila

Elegancija i pristojnost, pomno birana odjeća i društvo, decentan parfem i galantan pristup ženama će nedvojbeno postati privlačni. Iako navedene karakteristike krase mahom bogate muškarce, čak i nije potrebno imati puno nula na računu, dovoljno je znati što žene vole, a odgovor glasi – vole biti mažene i pažene.

Tip 3. On ima “ono nešto”

Svima koji ozbiljno proučavaju muško-ženske odnose diže se kosa na glavi na sam spomen pojma “ono nešto”. Međutim, činjenica je da za pojedine muškarce koji svojom pojavom ne odaju dojam da bi mogli biti otrov za žene, ljepši spol ničim izazvan zaključi “on ima ono nešto”, i zbog toga taj muškarac postane strašno poželjan.

“Ono nešto” može biti bilo šta. To je ponekad seksi pogled, lijep glas ili privlačan osmijeh, maniri i talent, ali češće proizlazi iz kompletnog utiska koji neko stvara, piše portal “Zadovoljna”.

Dodaj komentar

PODIJELI