Muškarci otkrili kako znaju da li će žena biti dobra u krevetu

PODIJELI

Nije lako prepoznati koja će djevojka biti dobra u krevetu. Ponekad to bude baš ona koja se zagonetno smješka, a ponekad je to ona koja izgleda potpuno nevino i nježno.

Nedavno je sprovedena anketa među muškom populacijom sa najčešćim pitanjima o seksu, pa evo šta su rekli:

Kako unaprijed mogu da prepoznaju da li je žena dobra u krevetu? 

“Ako voli da flertuje, znam otprilike šta da očekujem”

“Žena koja zna šta hoće čak i kada su male stvari u pitanju, poput toga šta ćemo i gdje večerati, najvjerovatnije zna šta hoće i u seksu. Isti slučaj je kada su otvorene, jasne, direktne i nisu stidljive”.

Da li je poljubac dobar pokazatelj? 

“Način na koji se ljubi može da mi kaže mnogo o tome kakva je djevojka u krevetu. Ako je senzualna i strastvena, takva će sigurno biti i tokom seksa”.

“U većini slučajeva, ona koja se dobro ljubi ima određene vještine kojima podržava taj poljubac”.

“Iskustva su različita. Dešavalo se da se djevojka odlično ljubi, a u krevetu je užasna. Sa onima koje se loše ljube često cijela situacija bude krajnje neprijatna”.

Šta žena koja je dobra u krevetu govori neposredno prije seksa? 

“Ništa, ne postoji stvar koju može da kaže ili uradi što će da je učini privlačnijom u mojim očima. Ali privlačnost i sposobnost u krevetu nemaju ama baš ništa jedno s drugim”.

Samo je jedan hrabar momak rekao potpuno suprotno od ostalih i istakao da način na koji djevojke plešu može biti dobar pokazatelj kakve su među čaršavima, piše B92.

Dodaj komentar

PODIJELI