RASKRINKALA JE: Maja Nikolić otkrila sve MRAČNE TAJNE Aleksandre Radović!

PODIJELI

Ja Aleksandru nisam vidjela šesnaest godina i mislim da su je svi već pročitali kakva je osoba. Nisam je vidjela ni u Šimanovcima u studiju jer nije bila pozvana da dođe na snimanje. Ona tog dana nije ni bila na spisku. Vjerujte mi, odlično je poznajem, ali nije imala razloga da ode zbog mene, ja sa njom nisam imala nikakav konflikt. Ona mi je bila veoma zahvalna kada sam joj devedesetih čak tri godine plaćala 50 maraka po tezgi da pjeva narodnjake dok je bila u Kazanova bendu. Tada sam pjevala dva puta sedmično, tako da je od toga veoma lijepo živjela. Dok sam je plaćala i prehranjivala, nikada se nismo posvađale. Sada nema potrebe da pravi od mene skandal-majstora i da ispada da je zbog mene otišla jer znam pouzdano da je više puta pokušavala da ode iz Pinkovih zvezda. Mislim da su sada svi, i žiri i cijeli tim ljudi, odahnuli što je Aleksandra otišla i da to apsolutno nema veze sa mnom – rekla je Maja i dodala:

– Ona je bila klasična radna pjevačica. Kada se ja odmaram, ona je pjevala po mjestima gdje sam tih godina nastupala. Ja sam je angažovala isključivo da pjeva narodnjake zato što ja nisam to radila s obzirom na činjenicu da imam 25 prvih nagrada na festivalima i nikada nisam pjevala folk već samo pop muziku.

Špekulisalo se i da je Aleksandrin bivši muž, Nikola Nikolić Džoni razlog ove netrpeljivosti.

– Ne znam zaista, to pitajte Aleksandru. Nisam ni njega vidjela šesnaest godina. On je radio kao moj bubnjar i tad su bili u braku. Kada smo nastupali, Nikola je svirao, ona je pjevala narodnjake i lijepo smo se slagali. Dobivali su svoje dnevnice i bili su zadovoljni – rekla je Nikolić.

Ranije se govorilo o tome da je Aleksandra tjerala Džonija da proda svoje bubnjeve kako bi novac uložio u nju, te su Radović neki nazivali i sponzorušom, a evo šta Maja zna o svemu tome.

– Ona je bila njegova žena, tako da je ne mogu nazvati sponzorušom, ali jeste tačno da je prodao bubnjeve zbog nje i ubrzo nakon toga su se razveli. Uvijek je bila teška i negativna, nikada nije bila za druženje. A bila je i mnogo debela. Imala je više od stotinu kilograma i izgledala je kao Bojana Stamenov sada. Moguće je da je zbog te prekomjerne težine bila tako mračna i nesretna. Držala sam je u bendu samo zato što je bila Džonijeva žena i što je dobro pjevala taj folk koji ja nisam željela da izvodim. Kada su se razveli, on se povukao u sebe i okrenuo se crkvi. Ne znam šta mu je radila, ali šta biste vi radili da vas neko natjera da prodate svoje bubnjeve od kojih živite i ostanete bez posla? Čula sam poslije da se jedva izvukao iz teškog perioda dok je bio sa njom jer mu je bukvalno cijeli život upropastila – zaključila je pjevačica.

Dodaj komentar

PODIJELI