Nije se šišala 20 godina, a za svoju kosu ima poseban krevet

PODIJELI

Aliia Nasyrova (27) iz Rige u Latviji se nije šišala punih 20 godina. Tvrdi da njena kosa sada doseže punih 230 centimetara, da teži dva kilograma i da joj je za nju potrebno dodatno mjesto u krevetu. Njen muž Ivan Balaban kaže da Allia svoju kosu smatra članom porodice, prenosi The Sun.

– Kosa mi je toliko teška da mislim da je teža od porodične mačke – kaže Aliia.

Aliia kaže da joj je potreban cijeli dan da kosu opere, počešlja i osuši, a Ivan priznaje da u raspored uvijek moraju uvrstiti i njegu kose. Po tome organiziraju i porodične izlete. Ipak, ni Ivan nema ništa protiv ženine kose. Kaže da je ponosan što je nije ošišala toliko dugo vremena.

– Uvijek pazim da joj u krevetu ne oštetim kosu – kaže muž Ivan koji priznaje i da voli znatiželjne poglede na cesti.

Allia je počela puštati kosu inspirirana Disneyjevim princezama poput Zlatokose.

– U djetinjstvu sam jako voljela dugu kosu. Htjela sam imati kosu poput princeza. S obzirom da mi je kosa jako, jako duga nekad slučajno stanem na nju. Vani uvijek pazim da nosim i šešir. U posebnim prigodama napravim pletenicu – kaže Allia.

Aliia Nasyrova (seen left and right showing off her 90 inch locks), 27, who is originally from Russia but now lives in Latvia, says that her 4.5lbs mane weighs as much as her pet cat. Her husband Ivan says he thinks of it as a 'member of the family'. The couple leave space in their bed to accommodate Aliia's hair, and Ivan says he always talks to his wife's braid (inset) 'respectfully'.

Posted by Sammer Souria on 17. mart 2017

– Na društvenim mrežama ne gledaju svi blagonaklono na moju kosu. Pišu da je ošišam i da je se riješim. Ali ja ne reagiram na to – dodaje.

Nema se namjeru uskoro šišati

– Najgora noćna mora mi je da mi se zalijepi žvaka u kosu. Jednom mi je u djetinjstvu netko zalijepio žvaku u kosi u kazalištu. To je bila prava tragedija. Morala sam se ošišati – dodaje Allia koja se neće tako skoro ošišati.

– Nemam namjeru natjecati se za Guinnessovu knjigu rekorda s obzirom da je najdulja kosa, koliko znam, dulja od pet metera. Mislim da je moja najdulja u Latviji – rekla je.

Dodaj komentar

PODIJELI