Pravila i uslovi korištenja

Vijesti i slike

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti ili slike, bez dozvole izdavača. Sadržaj na portalu Krajina.ba zaštićen je u skladu sa Članom 3. Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima BiH u korist u korist udruženja “Krajina.ba. Korištenjem sadržaja u bilo koje druge svrhe (kopiranje, prijepis, distribuiranje, itd.) bez odobrenja, postupate protivno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima BiH, te podliježete sankcijama.

Komentari

Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Krajina.ba. Portal Krajina.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Krajina.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Kao korisnik portala također prihvatate mogućnost da na pojedinim temama mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Vi zadržavate svu odgovornost za sadržaj Vaših poruka i odričete svu odgovornost portala Krajina.ba po bilo kojem osnovu vezanim za Vaše poruke.

Krajina.ba također zadržava pravo da otkrije Vaš identitet (ili bilo koje druge informacije koje posjedujemo o Vama) u slučaju pritužbe ili pravne akcije koja rezultuje iz poruka koje ste slali na forumu.

Portal Krajina.ba nije odgovoran za sadržaj poruka objavljenih na portalu. Poruke na forumu odražavaju isključivo stavove njihovih autora, a nikako i stavove internet portala Krajina.ba.

Ova pravila i uslovi korištenja podložni su izmjenama i dopunama, a važećom verzijom se smatra ona trenutno izložena na stranicama portala Krajina.ba.