9.5 C
Bihać
Subota, 27 Novembra, 2021

12 godina od smrti od Dine Dvornika, majka stalno misli na njega

Ma ja i nisam od onih što idu na grob svaki dan. Danas bih i išla, da je drugačije. Ali neću ovako busom i razbolit se –  kaže majka muzičara Diana Dvornik (75) za “24 sata”  pa nastavlja:

– Vrime je vrime. Nosi svoje. Svaki dan imaš obaveze, ali on mi je uvik u mislima. Zaboravit ne moš.

Da je živ, Dino bi imao 56 godina i bio bi dida. Njegova kćerka Ella (29) ima dvije djevojčice –  Balie Dee (3) i šestomjesečnu Lumi Wren.

– On bi bija odličan dida. Igra bi se s njima ka malo dite, ne bi se znalo ko se s kim igra. Sritan bi bija…   Nažalost, nije doživija da bude dida. Svako nosi svoju sudbinu. Moramo se pomirit sa svim šta nam dođe – govori Diana. 

Kaže da je uglavnom dobro. Ne može, kaže, reći da je odlično. S njom u stanu u Kineskom zidu u Splitu živi i sin Dean s porodicim. Unuk Marvin je Diani velika radost.

– Njemu je danas prvi dan škole. Cili je uzbuđen. Kad ima obaveza, on je najsritniji. A Dino je bija super dite. Dobro dite za poludit. I pristojan. Malo toga ga je zanimalo u školi. On bi samo gleda kroz prozor. Sićam se kad mi je profesorica rekla da je on najmirniji u razredu. Ja kažem: “Zato šta ga ništa ne zanima”. On bi reka: ‘Šta mene zanima matematika, šta će mi to kad ću se bavit muzikom”. Zafrkant veliki je bija. Nasmijava bi nas za poludit – smije se Diana.

Čuje se s Dinovom udovicom Danijelom i unukom Ellom.

– Neka su svi dobro i zdravi – kaže Diana pa nastavlja:

– U Zagreb neću. Ko zna oću li uopće više ikad. Bila sam nekoliko puta. Ne znam, ako mi se bude trefilo, iću. Ali kako stvari sad stoje, ni do groblja ne mogu. Zapalit ću svijeću. To napravim obavezno i svaki dan mislim na njega. Ne može se zaboravit. Drugi hoće, ali majka i brat neće. To mislim na nas, najužu obitelj – kaže Diana.

Prije 12 godina je u šest mjeseci izgubila prvo supruga Borisa, pa sina Dina.

– A šta da vam kažem. To je bija jedan veliki užas. U šest mjeseci sve… Ja sam još primala ljude za Borisa, kad sam čula za Dina. Ali prizemna sam, nisam histerična. Jaka sam… – kaže Diana.

Izvor: avaz.ba

Dodaj komentar:
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se