5.2 C
Bihać
Četvrtak, 28 Oktobra, 2021

5 stranaka je u Bosanskoj Krupi uspjelo pobijediti Mehmeda Mahmića: Novi/stari načelnik je Armin Halitović

Još uvijek nemamo zvaničnih rezultata, ali ono što smo dobili sa terena ide u korist Armina Halitovića kojeg je ovaj put podržalo čak 5 stranaka protiv ljutog rivala Mehmeda Mahmića.

Mehmed Mahmić (SDA) je na svoj način čestitao novom/starom načelniku Bosanske Krupe:

Poštovani sugrađani,

nakon prvih preliminarnih rezultata za izbor načelnika u Bosanskoj Krupi poznato je koji kandidat će i u naredne četiri godine voditi Općinu.
Vaša odluka je da stanje u Bosanskoj Krupi ostane nepromijenjeno i u skladu sa demokratskom praskom tu odluku ću poštovati. Nažalost, nisam dobio priliku da za svoj grad i iz pozicije načelnika uradim više, ali život ide dalje, a moja borba za bolju zajednicu u kojoj živimo nastaviće se na druge načine.

Koristim priliku da se zahvalim svima na ogromnoj podršci koju ste mi pružili u toku kampanje. Broj glasova pokazao je da je ogroman broj Vas shvatio da je vrijeme za promjene, i da ste tu promjenu vidjeli u SDA i meni kao kandidatu za načelnika. Stoga, moram reći da sam ponosan na rezultat, jer sam bio kandidat samo jedne političke opcije i kao takav dobio skoro istu podršku kao moj protukandidat kojeg je podržavalo pet stranaka i uz to sredstva iz Budžeta kojim raspolaže.

Na kraju, koristim priliku da čestitam pobjedu Arminu Halitoviću, uz nadu da će u ovom mandatu raditi bolje kako bi život u Bosanskoj Krupi bio ljepši za sve njene građane.

Živi i zdravi mi bili!

Dodaj komentar:
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se