AGONIJA ZBOG LOŠIH REZULTATA! Rada Manojlović: Molim vas, spasite me da ne umrem!

Rada se već godinama unazad redovno kontroliše, ali posljednji nalazi koje je uradila prije par nedjelja bili su jako loši. Sedimentacija joj je znatno viša od dozvoljene, što je bilo dovoljno da pjevačicu preplaši, prenosi Scandal.

Odmah je od ljekara tražila da joj urade i sve tumor markere. Uvjerila se da joj je organizam poslao jasnu poruku da nešto nije kako treba i da pod hitno mora da preduzme drastične korake. Na sreću, kod Rade je isti slučaj kao i kod Lepe Brene, o čemu je Brena otvoreno pričala za medije u cilju da nagovori žene da se redovno kontrolišu. Rada još uvijek nije u stadijumu opasnosti po život, ali spada u rizičnu grupu žena koje su na korak od oboljenja. Ljekari su pokušali da joj objasne da ne treba da paniči, ali ona je kukala:

– Molim vas, spasite me da ne umrem!

Odmah je zahtjevala da joj se zakaže magnetna rezonanca. Dok čeka rezultate Rada je već počela zdravije da se hrani, da više spava i odlučila je da se ne nervira jer je svjesna da joj je organizam sklon da lako oboli od malignih tumora. Konsultovaće se sa najboljim ljekarima i sa Lepom Brenom, ali svi čvrsto vjeruju da će biti u redu.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se