Aleksandra Prijović BRUTALNO odgovorila na prozivke da je bahata jer ležaljke u Crnoj Gori plaća 120 EURA po danu!

To se prije nekoliko dana desilo Aleksandri Prijović, koju su žestoko iskritikovali jer je u Crnoj Gori, na luksuznoj plaži na Svetom Stefanu, za sebe i Filipa par ležaljki platila čak 120 eura. Međutim, iako bi se možda nekada i pravdala zbog toga, Aleksandra sada vrlo svjesno i oštro odgovara na kritike, i to sa potpunim pravom.

– Ja neću da demantujem nešto što svi znaju koliko košta. Ja cijele godine radim, i radim, i radim… I mislim da imam pravo da potrošim novac na ono što ja želim. A, sad, ne bih a se pravdam, nema potrebe. Daj Bože da svi mogu da priušte sebi, svi koji rade, i treba da priušte sebi da uživaju kao što smo mi uživali. Mnogo je lijepo na toj plaži. Kao što sam ti rekla, radim, radim i radim, i čekam da dođe ljeto i kada dođe ljeto onda ne žalim ni za šta!– iskreno nam je rekla Aleksandra.

Ono čime može da se pohvali jeste nevjerovatan koncert u Mionici, pred čak 12.000 ljudi, koji su nekoliko sati uglas sa njom pjevali sve pjesme.

– U Mionici je bilo zaista nezaboravno! Ja sam rekla da je to do sada moj najveći koncert, ne znam tačno koliko hiljada je bilo. Bilo je jako veselo i pjevali su sa mnom sve pjesme, što je moj najveći uspjeh – sa osmijehom nam je rekla Prijovićeva.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se