Aleksandra Prijović: Filip me tjera da se snimam gola!

– Malo su ljudi pogriješili, ja nisam sve vrijeme u spotu. Ja sam bila u tri kadra gdje pjevam plejbek, ostale scene su glumile djevojke i momci. Ja ne udaram nikoga. Otprilike sam znala šta će se snimati, ali nisam prisustvovala. Super je odrađeno na kraju – kaže ona i dodaje da joj nije bilo prijatno u uskoj lasteks haljini.

– Bilo mi je mnogo toplo i tuširala sam se poslije svakog presvlačenja. Uvijek sam se trudila da sve lijepo izgleda na kraju, malo manje sam se ranije trudila, sada malo više. Ipak mora da bude malo provokativno. Za mene to nije vulgarno. Može neko da kaže da mu se ne sviđa, ali ja sam ponosna – kaže Prija.

Najveću podršku za snimanje ovakvih scena pružio joj je dečko Filip Živojinović. Za razliku od drugih muškaraca, koji bi djevojke savjetovali da se ne skidaju u spotovima, Filip je maksimalno podržao Aleksandru.

– Ne, njemu je to sve super. Ja kažem da treba da se smire takve scene, a on mi kaže: „Ma šta da se smire, nemoj tako!” Iskrenost i poštovanje je nešto što je sačuvalo našu vezu evo već godinu i po dana.

Pjesme koje je promovisala imaju milione pregleda. Zanimalo nas je da li bi, kao neke njene koleginice, kupovala preglede na „jutjubu”.

– Nikada ne kupujem preglede. Nema potrebe, ako će pjesma da prođe, proći će. Nikada mi nije palo na pamet da plaćam i kupujem. Džaba mi je ako imam 100 miliona pregleda ako niko ne pjeva moju pjesmu – iskrena je Prijovićeva.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se