Naslovnica MAGAZIN Ana Sević konačno pokazala Lorenu: Evo šta radi dok Darko vodi bitku...

Ana Sević konačno pokazala Lorenu: Evo šta radi dok Darko vodi bitku za život! (FOTO) Porodična drama koja se dešava porodici Lazić-Sević zbog saobraćajne nesreće u kojoj Darko umalo nije izgubio život, polako ali sigurno dobija svoj kraj. Darko se oporavlja, a Ana se trudi da njihovoj zajedničkoj kćerki Loreni na sve načine olakša odsustvo tate dok ne izađe iz bolnice.

0

Poslije tri nedjelje od pjevačevog prevrtanja automobilom, višestrukih preloma i vještačke kome, Darko Lazić dobija bitku za život. On je smješten u KBC “Zemun” i stanje mu je za sada stabilno.

Čudo ga je spasilo, a njegova još uvijek zakonita supruga Ana Sević ga je obilazila u bolnici. Iako razdvojeni sa suzama u očima ona nije mogla da sakrije brigu za njegovo zdravstveno stanje i ugrožen život.

Kako je Lorena još uvijek malena da bi znala šta joj se dešava sa tatom tokom Darkove borbe, Ana se trudila da je maksimalno poštedi izlaganja javnosti. Dok joj tata leži u bolnici Lorena se kao i svako dijete raduje stvarima koje čine jedno djetinjstvo. Ana je poslije dužeg vremena objavila na jednoj društvenoj mreži njenu i Darkovu kćerkicu kako uz smijeh i igru uživa na rođendanu svojih drugara nesvjesna situacija koje se trenutno dešavaju u njenoj porodici.

Podsjetimo da je Darko prije neki dan izjavio kako će nakon izlaska iz bolnice podnijeti zahtjev za razvod braka sa Anom Sević.