Naslovnica MAGAZIN Andreana Čekić potukla se s ljubavnikom Markom: Zbog njihovog sukoba lila krv...

Andreana Čekić potukla se s ljubavnikom Markom: Zbog njihovog sukoba lila krv na sve strane Andreana Čekić prozvana kao "otimačica muževa"

0

Andreana Čekić potukla se u srijedu navečer s ljubavnikom Markom Miloševićem u hotelu u Crnoj Gori, pa je zbog zadobijenih povreda morala da otkaže nastup u diskoteci u Budvi, gdje je trebalo da pjeva.

Andreana Čekić - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Andreana ČekićFoto: (Instagram)

Zbog sukoba zvijezde “Granda” i njenog izabranika, osoblje hotela moralo je da reaguje i smiri strasti. Gotovo sav inventar u njihovom apartmanu bio je polomljen, a vika se čula sve do ulice. Tokom tuče, Andreana se slučajno posjekla po nozi i morala je da potraži pomoć ljekara. Sve to se dešavalo neposredno pred početak nastupa, kada su njeni muzičari uveliko stigli u klub prepun ljudi koji su je nestrpljivo čekali.

Andreana Čekić - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Andreana ČekićFoto: (Instagram)

– Dok je bacala stvari, slučajno se okliznula i pala. Nogom je zakačila razbijeno staklo na podu i rasjekla se. Bilo je mnogo krvi, rana je izgledala jezivo. Ona je krv sprala vodom, pa je otišla do ljekara, gdje su joj stavili zavoj – kazao je izvor za srbijanske medije.

Za to vrijeme, menadžer kluba, ali i Andreanini muzičari, pokušavali su da dobiju pjevačicu, ali se nije javljala. Nakon nekoliko sati, Čekić se na Instagramu izvinila onima koji su došli da je slušaju i objasnila da se povrijedila, ali, naravno, nije rekla kako i zašto.

Poruka sa storija - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Poruka sa storijaFoto: (Instagram)

– Izvinjavam se mojoj publici i, naravno, lokalu u Budvi, ali ne mogu da nastupam večeras jer sam rasjekla nogu. Hvala svima na razumijevanju, volim vas – napisala je ona.

Andreana Čekić - Avaz, Dnevni avaz, avaz.ba

Andreana ČekićFoto: (Instagram)

Andreana i njen ljubavnik još uvijek nisu pravno se razišli sa svojim supružnicima.

Marko Milošević je u braku s Marinom Milošević, s kojom ima kćerku, a Andreana s klavijaturistom Ivanom Miladinovićem. Markova žena oglasila se u medijima i rekla da je pjevačica “otimačica muževa”.

Loading...