Azijatski mentalitet: Zastupnica Azra Hadžić protiv zagovarača ugnjetavanja žena, Radončić nije srpski špijun

Azra Hadžić Bećirspahić, zastupnica u Parlamentu FBiH prva je reagovala na niz optužbi koje je iznio načelnik općine Novi Grad Semir Efendić.

Semir Efendić, načelnik najmnogoljudnije sarajevske općine, na svom Facebook profilu poručio je da će se lično boriti da Fahrudin Radončić ne postane član Predsjedništva BiH.

Između ostalog, napisao je i sljedeće: Ništa im ne vjerujte! Ni Radončiću, ni Šimiću, ni Latiću, ni Kantonalnom tužilaštvu, ni medijima koji u Sarajevu orkestrirano rade ono što je Ratko Mladić radio artiljerijijskom paljbom i uzvikivao “razvucite im pamet!”. Nije razvukao Mladić, pa neće ni oni!

Javna je tajna da Efendića povezuju sa uticajima nekih ambasada azijatskih država u BiH. Naravno tu je neizbježan njegov zatucani azijatski mentalitet koji bi žene smjestio u kuhinju bez prava na političko djelovanje, što je on u nekoliko navrata javno potvrdio. Stoga se javnost s pravom pita za koga u suštini radi taj čovjek!?

Kako Efendic i slični njemu mogu spriječiti gospodina Radončića u namjeri da postane bošnjački član predsjedništva, osim izbornom krađom u Novom Gradu, najmnogoljudnijoj općini u BiH!
Ako je gospodin F. Radončić “srpski špijun”, kako tvrdi junoša Efendić, zašto su iz njegove “bivše stranke” molili tog istog Radončića za koaliciju? Budući da su F. Radončić i B. Izetbegović kazali da, iako tehnička, koalicija ipak funkcioniše, stiče se dojam da Efendic ustvari ima najveći problem sa svojim “bivšim stranačkim šefom” B. Izetbegovicem.

Predlažem mu da svoje frustracije rješava sa kolegama iz “bivše stranke”, umjesto što sa svojim neumjesnim postovima dovodi u pitanje funkcionisanje koalicije, a samim tim i cijele Federacije BiH. Takav scenarij krize u Federaciji najviše bi odgovarao nekom iz manjeg BH entiteta, stoji u saopštenju Azre Hadžić Bećirspahić(SBB), zastupnice u Parlmentu FBiH.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se