22.2 C
Bihać
Ponedjeljak, 21 Juna, 2021

BAŠ NEMAJU MJERU: Koje estradne dame pretjeruju u fotošopu?

Otkada postoje društvene mreže, postoje i lažne slike stvarnosti javnih ličnosti. Uvjerili smo se nebrojeno puta u to da poznate pjevačice i starlete uživo, rijetko koja liči na cice sa fotki sa društvenih mreža, te da iskošene oči, umanjeni nosevi, uski stručići, noge od 2 metara i vreli bokovi nemaju veze sa realnošću.

Ekspanzija lažnih fotki je do te mjere kulminirala da su se poznate ličnosti toliko pogubile u svemu tome da su pritom i ubijeđene da narod koji to svakodnevno gleda takođe i slijepo vjeruje u to. Prva koja se može nazvati kraljicom fotošopa i začetnicom svega jeste Soraja Vučelić.

Ona i pored tone plastičnih operacija gdje je izmijenila lični opis i dalje nema mjeru, te su pored dobrog osvjetljenja i filtera, preduge noge, a premala glava uvijek predmet podsmijeha.

Ana Korać je prati u stopu sa urnisanjem u fotošopu, a za nju se evidentno zna da sigurno nema duge noge, čemu je svjedočio i rijaliti u kome smo je gledali čitavu sezonu gdje se vidjelo kako zapravo izgleda i pored ekstremnih operacija.

Jelena Karleuša je takođe jedna od najgorih fotošopiranih pjevačica, s obzirom na to da smo njen celulit gledali mnogo puta, dok je na slikama kao praćka, a lice na kome se godine mogu itekako pročitati izgleda kao da je tinejdžerka od 15 godina.

Dara Bubamara je sama za sebe svojevremeno rekla – hvala bogu na fotošopu- jer je svjesna svojih mana, ali ih takođe prikriva vještim montažama, gdje je jednog dana u nekoj emsiji možemo vidjeti prilično punačku, a već sljedećeg dana na Instagramu kao vrelu mačku.

Dejana Živković je prije par dana bila na stubu srama, sa svojim jezivim fotošopom, ali ovoga puta je prevazišla sebe.

Na Intagramu je isplivala fotka koja predstavlja kolaž Dejaninih fotografija iz različitih perioda, a prema mnogim komentarima, manekenka svaki dan izgleda drugačije.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se