9.5 C
Bihać
Srijeda, 20 Oktobra, 2021

BAUERFEIND: „BESPLATNA DOSTAVA ŠIROM BIH NA KUĆNU ADRESU“ ZA SVAKU KUPOVINU IZNAD 50 KM

Kompanija Bauerfeind uvijek ide u korak s vremenom, što dokazuje i ova novina koju smo uveli kako bi naši potrošači na što lakši način došli do naših proizvoda

U korak s vremenom i trenutnom epidemiološkom situacijom (COVID 19), a sve u svrhu zaštite ljudskih života i njihovog zdravlja, kompanija BAUERFEIND d.o.o., kao najveća ortopedska kuća u Bosni i Hercegovini je potpisala poseban ugovor sa “BH POŠTOM” kako bi na taj način, direktno pomogla sve njene korisnike te na svoj trošak uvela besplatnu dostavu na sve kućne adrese širom BIH.

Pored besplatne dostave u narednim periodu naši korisnici mogu očekivati i dodatne AKCIJE i SNIŽENJA cijena za velik broj proizvoda koji su od životnog značaja za svakog stanovnika Bosne i Hercegovine.

U vrijeme kada su kućni budžeti itekako umanjeni, kada se gotovo svakodnevno otpušta radna snaga, te se na tržištu naše države radi sa velikim brojem neregistriranih proizvoda, kompanija Bauerfeind d.o.o. je registrovala kod agencije za lijekove ALIMS BIH jedan od najpouzdanijih beskontaktnih toplomjera. Moramo naglasiti da su cjenovno jedni od najeftinijih beskontaktnih toplomjera u Bosni i Hercegovini čime je kompanija Bauerfeind omogućila i običnom čovjeku da jedan ovakav priušti sebi i svojoj porodici i to na način da isti dođe na vašu adresu besplatnom dostavom.

Također, moramo napomenuti da je u toku velika AKCIJA gdje kupovinom dječijih pelena BABINA i dječije 100% prirodne kozmetike, može ostvariti popust od čak 20% na sve artikle iz programa svjetski poznate marke izdajalica i opreme MEDELA.

Od izuzetne važnosti je napomenuti da je firma Bauerfeind apsolutni lider kada je u pitanju broj registriranih proizvoda kod agencije za lijekove (ALIMS BIH), što možete vidjeti i na zvaničnoj stranici agencije za lijekove. Naravno, to samo po sebi pokazuje koliki je nivo naše svjesti i konstantne brige za svakog građanina – korisnika medicinskih i drugih sredstava iz zaista respektabilne palete naših proizvoda i usluga (cca preko 20 000 artikala).

Da jako veliku brigu vodimo o svim stanovnicima Bosne i Herecegovine koji imaju neku alergiju i razne probleme sa disanjem, govori i činjenica da posjedujemo najkvalitetnije uređaje koji se mogu koristiti uz našu stručnu pomoć, kako u kućnom, tako i u bolničkom tretmanu pomoći.

Ne smijemo zaboraviti na DIJABETES koji je nažalost sve više prisutan kod velikog broja stanovništva naše države. Kompanija Bauerfeind posjeduje jedan od najprodavanijih aparata u svijetu “MEDISIGN GH82” kojeg nudimo gratis svakom novom korisniku u paketu sa LANCETAROM te apsolutno najvalitetnijim pen iglicama u Bosni i Hercegovini, koje su kompatibilne sa svim PEN-ovima koji se koriste u našoj zemlji.

U vrijeme kada su građani Bosne i Hercegovine izloženi stresu prouzrokovanim kako pandemijom, tako i svim ostalim segmentima u društvu, ne želimo raznorazne proizvode sumnjive kvalitete, nego želimo najkvalitetniji registrirani tlakomjer u našoj zemlji, a to je tlakomjer japanskog proizvođača AND A&D koji je također cjenovno jedan od najprihvatljivijih na našem tržištu.

Firma Bauerfeind u vrijeme restruktivnih mjera te kućne izolacije nudi i psihološku pomoć od njenih edukovanih kadrova, ali i časopisa najkvalitetnijeg švedskog fitness proizvođača SISSEL, a sve u svrhu očuvanja fizičke forme koja je od izuzetnog značaja s obzirom da smo ograničeni u kretanju i svakodnevnim aktivnostima.

Veliku brigu vodimo i oko ljepote i zdravlja kako validnih tako i invalidnih osoba i zato posjedujemo i izuzetno kvalitetan kozmetički asortiman za sve uzraste i za svakodnevne i posebne potrebe.

Možete nam se obratiti i za bezbroj drugih proizvoda i usluga:

  • Sve za mamu i dijete (Madela izdajalice, HAPPY dječije pelene i kozmetika…)
  • Sva kozmetika (Eva, Seni care kozmetika…)
  • Sve za dijabetes (Aparati, Trakice, Pen iglice, Lancete…)
  • Čarape za vene (Sve vrste preventivnih i kompresivnih…)
  • Sve za fitness (Kompletan SISSEl program i drugi…)
  • Pomagala za disanje (Inhalatori, Oksigenatori, CPAP…)
  • Sve za rehabilitaciju (Ortopedski i Anatomski ulošci, sve vrste bandaža…)

KAKO PUTEM NAŠE WEB STRANICE: www.bauerfeind.ba , tako i zvanične FACEBOOK stranice https://www.facebook.com/bauerfeindbih , te našeg INSTAGRAM profila bauerfeind_ba , ILI DIREKTNO NA NAŠE TELEFONE

 

 

POZOVITE NAS ILI POŠALJITE PORUKU:

SARAJEVO, Bulevar Meše Selimovića 19 033 717 100

BIHAĆ, El Gazalija 7 037 313 198

BANJA LUKA, ulica Nikole Pašića 34 051 327 720

ZENICA, ulica dr Adolfa Golderberga 7a 032 441 600

TUZLA, Aleja Alije Izatbegovića 2 035 319 010

MOSTAR, Trg Hrvatskih velikana 036 334 277

…Vaš BAUERFEIND…

…svakim radnim danom od 08h do 17h…

 

I NA KRAJU SVI GRAĐANI BIH, KOJI ŽELE SIGURNOST ZA SEBE I SVOJE NAJMILIJE, MORAJU I TREBAJU ZNATI:

„NAŠA TRADICIJA TRAJE PUNIH 91. GODINU“

Osjećajte se sigurno i dobro nam došli…

Dodaj komentar:
Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se