Naslovnica CAZIN BH Telecom uručio glavnu nagradu: Toyota Aygo za sretnog dobitnika iz Cazina...

BH Telecom uručio glavnu nagradu: Toyota Aygo za sretnog dobitnika iz Cazina Samir Suljić iz Cazina je sretni dobitnik glavne nagrade, nagradne igre BH Telecoma, automobila Toyota Aygo. Nagradna igra „Ultru proslijedi, auto naslijedi!“ trajala je od 6. februara do 30. aprila 2017. godine, a nagradni fond je bio 16 nagrada ukupne vrijednosti oko 30.000 KM.

0

Izvršni direktor za razvoj poslovanja Duljko Hasić je čestitao dobitniku i predao mu ključeve od njegovog novog auta i poželio mu puno sretno pređenih kilometara i dodao da uvijek ostane uz BH Telecom, jer oni nikada ne zaboravljaju ukazano povjerenje i uvijek daju više.

– Poručujem svima da nastave koristiti naše usluge, jer BH Telecom iz dana u dan priprema nove pogodnosti i ugodna iznenađenja za svoje korisnike. Potrebno je istaknuo nekoliko tekućih akcija koje su dokaz ove tvrdnje, na primjer akcija Surfaj duplo, koja je počela 1. maja i traje sve do kraja jula – istaknuo je Hasić.

Ljeto je vrijeme godišnjih odmora, a u skladu sa tim svim korisnicima koji putuju ponudili su i akcijsku ponudu Travel paketa Ljeto 2017. koja će trajati do 15. avgusta, tokom koje korisnici mogu uživati u posebnim pogodnosti dok borave van BiH.

– Mjesec septembar je naš mjesec, a 5. septembra slavimo Dan naše kompanije, pa su pripremili svim korisnicima nekoliko značajnih pogodnosti i akcija, o tome ćemo javnost uskoro detaljno informirati.

Osim akcije za one koji ljetuju BH Telecom ne zaboravlja ni odlikaše osnovce i srednjoškolce. Akcija pod nazivom „Ko petice niže, nagrada mu u megabajtima stiže!“, ovim omogućavaju poklon svim učenicima u BiH koji su korisnici Ultra usluga BH Telecoma koji su školsku godinu završili sa odličnim uspjehom, prosjekom 5,0 da tokom 5 mjeseci dobivaju po 500 megabajta besplatnog mobilnog interneta.