Bihać dobio jeftini taxi: Gradski taxi Bihać počeo sa radom

U utorak 12.7.2017. god Gradski taxi je i počeo s radom. Građanke i građani su  ugodno iznenađeni ovim novitetom, te  su prepoznali kvalitetu usluge, posebno iz razloga što do sada nisu imali priliku koristiti taxi usluge po normalnim cijenama. (1 km = 1KM) i u novim vozilima.

Iako je prošlo svega nekoliko dana od početka rada, Bišćani su već polako stekli naviku  korištenja taxi usluga. Osim toga, na facebook stranici Gradskog taxija možemo vidjeti mnogo riječi podrške, kao i pozitivnih komentara nakon vožnje i na samu pojavu cjenovno pristupačnije taxi službe.
Cijena usluge je 1 KM po prijeđenom kilometru, s tim da minimalna vožnja iznosi 1 KM, a radno vrijeme je 24h na dan.

Iz Gradskog taxija poručuju:

„ Zahvaljujemo se svima koji su prepoznali naš trud i rad, kvalitetu usluge, kao i na svim pozitivnim komentarima i riječima podrške. Ovo je za nas veliki uspjeh, te nas ovime potičete na još bolji i kvalitetniji rad. Sigurni smo da će vam se svidjeti sve što naš tim priprema za vas, zato nas pratite i na facebook stranici (https://www.facebook.com
/gradskitaxibihac/
) i prvi saznajte vijesti vezane za našu taxi službu. Bihać je zaslužio stati uz bok ostalim gradovima BIH koji ovakvu vrstu taxi usluge koriste već godinama.“

Ova taxi služba trenutno u Bihaću broji 4 nova vozila, te naravno zaposlila je lokalne vozače, a u narednih mjesec dana dolazi još 14 vozila.

Sva vozila su opremljena modernim GPS sistemima i taximetrima te Call centrom koji brzo reagira i šalje najbližeg vozača.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se