Bila sam kao ŽIVI LEŠ, izgubila sam mnogo krvi: Tamara Đurić opisala PAKAO kroz koji prolazi posle izlivanja silikona!

Tamara opisuje šta joj se sve dešavalo nakon što je primljena u jednu privatnu kliniku, gdje je, kako kaže, liječena pogrešnom terapijom, nakon čega joj se zdravstveno stanje drastično pogoršalo.

– Bila sam na privatnoj klinici, gdje sam radila akvafilere, i tamo sam ležala 15 dana, nakon čega sam osetila da nešto nije u redu. Pokušali su to da saniraju, ali neuspješno. Davali su mi pogrešnu terapiju, počela sam da otičem, imala temperaturu četrdeset stepeni, klonula sam potpuno i samo sam spavala. Prijatelji su me uputili na VMA, gdje me je primio načelnik po hitnom postupku, tada sam poslala vozilo po mene i primili su me u bolnicu – izjavila je Tamara, koja dodaje da je prošla kroz pravu agoniju.

– Bila sam u katastrofalnom stanju. Ostala sam bukvalno bez vena i nisam imala apetit. Otvorili su mi centralnu vensku liniju i kroz nju su mi ubacivali krvnu plazmu. Sada izgledam fenomenalno kako sam tada izgledala. Tada sam bila kao živ leš. Izgubila sam dosta krvi, imala drhtavice, koje me i danas drže. Pokušavam da jedem koliko mogu, ali uglavnom sve unosim kroz venu. Ljekari misle da moram još da budem u postelji jer smatraju da se nisam dovoljno oporavila – rekla je Đurićeva i napomenula da će poslije svega što joj se dogodilo, izvaditi sav silikon iz tijela.

– Nikada nisam bila od onih koje kukaju i žale se, ali sada imam potrebu da kažem sve zbog djevojaka koje ne razmišljaju previše o posljedicama, kao što ni ja nisam razmišljala. Poručila bih im da cijene ono što imaju i ono što im je bog dao. Zaboravite popunjavanje lica, zadnjice i jagodice. Učite se na mom primjeru da te stvari nisu dobre. Ja sam danas bijesna na sebe što o svemu nisam dobro razmislila. Izvadila sam silikone iz usana i zadnjice. Izvadiću i iz grudi i nikada više neću leći na sto estetskog hirurga – zaključila je Tamara.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se