Bišćanka Dijana Vuković dobitnica priznanja za najbolji doktorat u Hrvatskoj

Ekonomski fakultet u Bihaću ima i kadar koji ostvaruje zapažene rezultate van granica Bosne i Hercegovine. Tako je doc. dr Dijana Vuković pobjednik natječaja za najbolji doktorat iz računovodstveno revizijske struke u Republici Hrvatskoj, te joj je zbog izuzetnog doprinosa u razvoju ove struke, od Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika (HZRIF), 02.06.2017. godine u Vodicama, službeno uručeno priznanje i nagrada.

Povjerenstvo za ocjenu doktorata, magisterija i diplomskih radova koju su činili prof. dr. sc. Lajoš Žager, mr.sc. Dalibor Briški, mr.sc. Bogomil Cota, prof. dr. sc. Danimir Gulin i prof. dr. sc. Stjepan Tadijančević su predložili kolegiju HZRIF da se za najbolji doktorat obranjen u toku 2016. godine, proglasi doktorska disertacija Dijane Vuković koja nosi naslov Uloga državne revizije u povećanju učinkovitosti i uspješnosti javnih poduzeća.

Doktorska disertacija doc. dr. Dijane Vuković obranjena je na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, dok je mentorica disertacije bila Izv. prof. dr. sc. Ivana Mamić Sačer.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se