Naslovnica BIHAĆ Bišćanka Nejra Pršić pobjednica takmičenja za Miss Europe Continental UAE 2017 Nejra...

Bišćanka Nejra Pršić pobjednica takmičenja za Miss Europe Continental UAE 2017 Nejra Pršić, manekenka bh. korijena koja trenutno živi u Dubaiju, pobijedila je na takmičenju za Miss Europe Continental UAE 2017 koje je održano jučer u hotelu Palazzo Versace u Dubaiju.

0
IZVOR:mojusk.ba
PODIJELI

“Upravo sam pobijedila na takmičenju Miss Europe Continental UAE 2017. Ponosna sam što sam učinila svoju Bosnu i Hercegovinu pobjednicom”, napisala je Nejra na svom Facebooku.

Nejra Pršić je rođena u Rijeci, a već više od dvije godine živi i radi u Dubaiju. Manekenstvom se bavi od svoje 14. godine, a njenu manekensku karijeru krasi nekoliko titula osvojenih na izborima ljepote u BiH i Hrvatskoj.

Tako je 2007. godine bila pobjednica izbora Miss Teen BiH, a 2011. godine, kada je bila maturantica bihaćke gimnazije, osvojila je titulu prve pratilje Miss Hrvatske.

Osim manekenstva, Nejra je iskusila i novinarski zanat. Naime, dok je živjela u Bihaću, radila je kao voditeljica muzičke TV-emisije, ali joj je manekenstvo, ipak, najveća strast.

Miss Europe Continental je jedno od najprestižnijih takmičenja u Evropi koje je posvećeno promociji evropske kulture i naslijeđa i prilika je svim mladim Evropljankama da izraze svoje umjetničke vještine, inteligenciju, samopouzdanje i liderske osobine kako bi dalje napredovale u evropskoj modi, filmu i industriji ljepote.

post->ID); ?>" data-width="100%" data-numposts="5">