Naslovnica SPORT Borba stoljeća | Prvo sučeljavanje McGregora i Mayweathera: Pljuštale uvrede i prijetnje...

Borba stoljeća | Prvo sučeljavanje McGregora i Mayweathera: Pljuštale uvrede i prijetnje "0 mora nestati", rekao je McGregor, misleći na savršen skor pobjeda Mayweathera koji iznosi 49-0 i nastavio:

0

Konačno je došao i taj dan. Borba stoljeća kako su je prozvali američki mediji ona između neporaženog bokserskog prvaka Floyda Mayweathera i prvaka UFC-a u lakoj kategoriji Conora McGregora počela je i zvaničnu turneju.

Sinoć su se dva borca konačno suočila “oči u oči” u Los Angelesu, a presica je obilovala uvredama i teškim riječima.

U Stapels Centru u Los Angelesu pred 11.000 fanova, koji su mogli mogli uživati u “trash talku” oba borca prve je “nasmijao” irski borac McGregor koji se “rugao” Mayweatherovoj odjeći koju je obukao na konferenciji.

– Došao si u kamiondžijskom odijelu. Ni pravo odijelo ne možeš više priuštiti – aludirao je McGregor na medijske natpise kako Mayweather mora platiti veliku sumu novca poreznim obveznicima.

“0 mora nestati”, rekao je McGregor, misleći na savršen skor pobjeda Mayweathera koji iznosi 49-0 i nastavio:

“Nokautirat ću te unutar četiri runde, zapamti moje riječi. 26. avgusta, bit ćeš potpuno bez svijesti, jer si premali za mene. Igrat ću se s tobom u ringu”, rekao je prvak UFC-a u lakoj kategoriji.

Nakon toga i Mayweather je uzeo mikrofon i počeo svoje izlaganje riječima:

– Nokautirat ću ovu kuju, na što je McGregor uzvratio: Pa nisi nikog nokautirao 20 godina.

Mayweather je kazao kako nije isti borac kakav je bio prije deset ili pet godina, ali da je i dalje spreman i sposoban pobijediti McGregora.

– Imam dovoljno snage i iskustva da te pobijedim – zaključio je Mayweather.