16.2 C
Bihać
Četvrtak, 17 Juna, 2021

Bračni par iz Hrvatske se “preko novina” odrekao sina i snahe: Odvojili su nas od unuka, slagali su da živimo u Americi

Krunoslava i Franjo Šimpović iz Hlebina odlučili su se javno „preko novina“ odreći svog 45-godišnjeg sina. Već četiri godine, ističu oni, sin nije bio u Hlebinama, a kako su i unuci počeli izbjegavati kontakte s njima, odlučili su staru narodnu poštapalicu „odreći ću te se preko novina“ pretvoriti u djelo.

– Javno se odričemo našeg sina i on, zajedno sa snahom, za nas više jednostavno ne postoji. Učinit ćemo sve što je moguće da se i pravno „izbriše“ kao naš sin, ističu Krunoslava i Franjo Šimpović.

Od malih nogu, kažu oni, svom sinu omogućili su sve što je poželio, a u ranoj mladosti počelo je njegovo nesnošljivo ponašanje prema njima.

– Još dok je bio student znao nas je vrijeđati, i to pogotovo mene. Bili smo mu dobri samo dok je trebao novac. Situacija se dodatno pogoršala nakon što se oženio. U prve tri godine braka naša snaha bila je dobra, a nakon toga sve se okrenulo za 360 stupnjeva i postajao je sve gori i gori, priča Krunoslava Šimpović.

Svaki poziv u posljednje četiri godine, dodaje ona, završavao je teškim sinovim uvredama, a kad bi god došli k njemu, zajedno sa snahom činio je sve što je mogao kako ne bi vidjela unuke.

– Unuci nas vole jer smo ih svugdje vodili i uživali su u druženjima s nama. Sin i snaha čak su izmislili da mi živimo u Americi pa su nas i na taj način pokušali odvojiti od unuka. Nikad nas u posljednje četiri godine nije nazvao, a dosta često nije se javljao na naše pozive. Meni je svašta govorio i toliko me vrijeđao da sam znala plakati po cijeli dan, žali se Krunoslava Šimpović.

Sad kad više nemaju novca, domeće Krunoslava, i kad bi se sin trebao ponekad pobrinuti za njih, on ih izbjegava.

– Potpuno smo slomljeni i nije nam preostalo ništa drugo nego se preko novina odreći sina i snahe, zaključila je Krunoslava Šimpović.

Povodom ovih navoda, hrvatski mediji su kontaktirali i sina koji nije želio previše komentirati istup svojih roditelja.

– Meni je to pomalo smiješno, a svaki drugi komentar vezan uz navode mojih roditelja je suvišan, kratko je dodao sin, piše portal Podravski list.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se