Budimo humani i pomozimo porodici Šahinović koja se nalazi u teškoj situaciji

Unazad već osam godina, udruženje mladih iz Bosanske Krupe “UMBK Conventus”, organizuje mnoge humanitarne akcije na kojima prikupljaju sredstva za socijalno ugrožene na području ove općine. 

Jedna od porodica koju godinama posjećuju i pomažu je i porodica Šahinović koja se nalazi u vrlo teškom stanju. Ova petočlana porodica živi daleko od grada, u selu Perna, nema nikakvih primanja i preživljava od pomoći dobrih ljudi.

Da bi situacija u ovim, ionako vrlo teškim mometima, bila još komplikovanija, jedna djevojčica boluje od Hodgkinovog limfoma – leukemije.

Nažalost, trenutno ne postoji nikakva akcija prikupljanja novčanih sredstava za liječenje ove male djevojčice, jer za porodicu Šahinović malo ko zna, a vrijeme prolazi.

Obzirom da ova skromna porodica trenutno prolazi najtešku fazu u žiovotu, odlučili smo podijeliti ovo našem portalu kako bi što više ljudi vidjelo i pružilo bilo kakav vid pomoć.

Za više informacija možete se obratiti udruženju “UMBK Conventus” ili organizatoru humanitane akcije Faruku Memić, kao i pozvati na broj telefona 062/649 -791.

Ovom priikom molimo Vas da se pridružite ovoj humanitarnoj akciji i pomognete u skladu sa svojim mogućnostima!

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se