Naslovnica Nekategorisano Cazin: Otvorenje druge dm prodavnice u četvrtak Posebne pogodnosti na dan otvorenja,...

Cazin: Otvorenje druge dm prodavnice u četvrtak Posebne pogodnosti na dan otvorenja, nagradna igra do 25.7.

0

U Cazinu, na adresi Mala Lisa bb u četvrtak bit će otvorena druga dm prodavnica. U moderno opremljenom prostoru, u sklopu City Centra AD, kupci će moći uživati u izboru bogatog asortimana proizvoda dm marke kao i drugih, domaćih ali i svjetskih, brendova.

Svoja vrata dm prodavnica otvara u 9 sati, a povodom otvorenja dm je za sve kupce obezbijedio 15% popusta na ukupnu kupovinu u periodu od 18.7. do 20.7., a do 25.7. i nagradnu igru u kojoj najsretniji mogu osvojiti vrijedne nagrade. Prva nagrada je frižider Gorenje, druga pekač za hljeb Gorenje dok preostali fond nagrada čini 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 25 KM.

No, ni to nije sve. Na dan otvorenja svi kupci nove dm prodavnice u Cazinu moći će iskoristiti i dodatne pogodnosti, poput ponude 1+1 gratis proizvoda te kupovine po UVIJEKPOVOLJNO cijenama. Za svaku kupovinu iznad 50 KM kupci će na poklon dobiti dm peškir, a sa računom iznad 25 KM moći će učestvovati u kolu sreće te osvojiti vrijedne poklone. Već uobičajeno prilikom otvorenja dm prodavnica, umjesto plastičnih vrećica kupci će uz svaku kupovinu dobiti dm trajni ceker.

Svim damama u periodu od 12 do 19 sati na dan otvorenja dm poklanja besplatno šminkanje sa trend IT UP proizvodima. dm je pripremio zabavu i za najmlađe te ih poziva da se od 12 do 18 sati zabave uz klauna i modeliranje balona te maskote.

Novi poslovni uspjeh dm će i ovaj put podijeliti sa lokalnom zajednicom te će u 12 sati biti uručena donacija Domu za nezbrinutu djecu u Cazinu.

Više informacija o dm drogerie markt d.o.o.

dm je na bosanskohercegovačkom tržištu prisutan od juna 2006. kada je otvorena prva dm prodavnica u sarajevskom naselju Dobrinja. Za trinaest godina dm se pozicionirao kao vodeća kompanija u kategoriji drogerija s 675 zaposlenika i 73 prodavnice u 42 grada te distribucijskim centrom u Sarajevu. U poslovnoj godini 2017/18. dm je u Bosni i Hercegovini ostvario promet od 161,4 miliona KM. Asortiman dm-a obuhvata preko 14.000 proizvoda etabliranih svjetskih i domaćih proizvođača. Među dm robne marke spadaju Balea, alverde, Mivolis, trend IT UP, Denkmit, babylove, dmBio i mnoge druge. U cjelokupnom asortimanu posebno mjesto zauzimaju organska hrana, prirodna kozmetika i ekološki prihvatljivi proizvodi.

Saopštenja za javnost na raspolaganju su Vam na www.dm-drogeriemarkt.ba/ba_homepage/press_kutak/, a arhiva fotografija na www.dm-drogeriemarkt.ba/ba_homepage/press_kutak/slike_za_press/.

Za više informacija molimo Vas kontaktirajte:

Ajla Hadžić, menadžer Marketinga, dm drogerie markt d.o.o.

Tel: 033/778 300, e-mail: ajla.hadzic@dm-drogeriemarkt.ba

Alena Kulenović – Delić, PR Manager, agencija McCann

Tel: 033/267 121, e-mail: alena.kulenovic@mccann.ba