CAZINJANI POMOZITE: Kolačijada za oboljelu Suhejlu iz Bosanske Krupe u petak u Cazinu

Suhejla je rođena s uvrnutim stopalom desne noge. Sa dvije godine je imala operaciju u Bihaću koja, nažalost, nije bila uspješna. Pored uvrnutog stopala, djevojčica boluje od rijetke bolesti. Na kičmi joj raste kosa, kao u nas na glavi.
Suhejla mora na operaciju kičme u Ljubljanu, za koju je neophodno prikupiti novčana sredstva. Trenutno se nalazi  kod kuće. U Sloveniji su nedavno odrađene pretrage kako bi se utvrdio tačan datum operacije. Planirano je da se operativni zahvat izvrši u odmah maju mjesecu, naravno ukoliko porodica prikupi novac. Potrebno je 13.489,00 eura.
Kako liječenje i planirana operacija iziskuje mnogo novca organizirane su humanitarne akcije putem kojih možete dati svoj prilog i pomoći Suhejli da jednoga dana živi normalnim životom.
Tako će se u Cazinu, 05. maja 2017. godine održati Kolačijada ispred TC “Ljiljan” s početkom od 11 sati. Organizator kolačijade je Emina Harbaš, Suhejlina mama.
Molimo vas da se odazovete i kupovinom kolača podržite ovu akciju. Naše malo Suhejli znači mnogo. Vjerujemo da će vam biti vječno zahvalna.
Također svoje novčane priloge možete uplatiti na brojeve žiro računa navedene u fotografiji u prilogu.
Pomozimo ovoj 7-godišnjoj djevojčici da hoda i živi sretno kao sva ostala djeca.
Ako možete i želite pomoći, možete ih pronaći na adresi: Emina Eljazović, UL, Prvomajska bb, Dolovi ili ih kontaktirati na broj telefona 065/045-622.
Nemojte zanemariti ovaj apel. Nemojte ostati gluhi i slijepi. Uključite se, podržite akciju koliko možete. Svako dijete je bitno i svaki život je vrijedan borbe!
Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se