32.8 C
Bihać
Nedjelja, 20 Juna, 2021

Čeda opisao bolest: Pluća u krvi, dijafragma pala na srce

PredsJednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović, danas je prilikom gotstovanja na TV Prva, opisao toK bolesti i svoje dane provedene u bolnici.

“Zahvalan sam svim onima koji su omogućili da budem otac svojoj dJeci, brat, suprug”, naveo je Jovanović prilikom gostovanja. Predsednik LDP je ispričao da mu je 12 dana januara koje je proveo u bolnici “proletIlo kao jedan minut”. Rekao je da je njegova bolest bila posljedica koronavirusa.

Uradili su mi rendgen pluća i bili su šokirani. Četiri centimetra krvi jedno plućno krilo, drugo plućno krilo dva i po centimetra krvi, dijafragma potpuno atrofirala, pala na srce. Cijelio abdomen puta pet – pet puta veći želudac, tanko, debelo crijevo… Osjećao sam stalni zamor, malaksalost, povremene bolove u donjem delu pluća. Ispostavilo se da se dijafragma upalila, atrofirala, pala na srce, upala je izazvala i torakalni dio kičme, upala lijevog i desnog plućnog krila, krvarenja, upalu plućne maramice… haos”, ispričao je Jovanović.

On je rekao da negativan test i izlazak iz bolnice ne znače da ne treba da se pazi, da je veoma važno da se sve postepeno radi i da nema fizičke aktivnosti.

Podsjetimo, iljekari danima nisu znali zbog čega Jovanović osjeća snažne bolove, sumnjalo se na ponovno zaražavanje koronavirusom. Ispostavilo se na kraju, da ima upalu nerava i kičmene moždine, što, sumnjali su lekari, možda jeste bila posljedica koronavirusa koji je Jovanović preležao na ljeto 2020. godine.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se