Naslovnica BIHAĆ Centar za održivi razvoj “COR” organizuje seminar “Better Together II” Želiš naučiti...

Centar za održivi razvoj “COR” organizuje seminar “Better Together II” Želiš naučiti nešto novo? Želiš se družiti i zabaviti? Razmjeniti iskustva i pronaći nove prijatelje?

0

Centar za održivi razvoj “COR” Bihać organizuje seminar “Better Together II” koji će se održati 7. i 8. decembra 2019. godine u Bihaću. Svim učesnicima će biti obezbijeđen materijal za rad. Za učesnike iz Velike Kladuše obezbijeđen je put i prenoćište u Bihaću. Za sve učesnike biti će osigurana hrana i osvježenje u toku dva dana seminara.

“Better Together II” će ti omogućiti teoretska znanja o stereotipima i predrasudama, diskriminaciji ali i toleranciji prema drugome i drugačijem. Također, raznoliki spektar igrica koje će te ponukati na razmišljanje kakvo je moje društvo i moja zajednica?!

Upoznat ćete i kulturno-historijske znamenitosti Bihaća ali i kroz timski rad upoznat ćete sebe i drugoga te kreirati nezaboravne uspomene i dugotrajna prijateljstva!

UVJETI učestvovanja na seminaru su:
– Učenik si: prvog, drugog, trećeg ili četvrtog razreda srednje škole;
– Živiš ili pohađaš srednju školu u Bihaću ili Velikoj Kladuši;
– Učestvovat ćeš na oba dana seminara.

▶️ ROK za prijavu na dvodnevni seminar je od 22. novembra do 2. decembra – 15 sati.

🤝 Projekat “Better Together II” realiziraju Centar za održivi razvoj “COR” Bihać i Centar za demokratizaciju društva “Naša zajednica” Velika Kladuša.

Prijaviti se možete klikom OVDJE!