Četvrta međunarodna konferencija za profesore engleskog jezika u Bosanskoj Krupi

Konferencija je, kao dio obaveznog stručnog usavršavanja svakog nastavnika, događaj koji okupi najkvalitetnije, najinovativnije i najvrijednije predavače engleskog jezika. Prethodne konferencije su se održavale u Tuzli, gdje su okupljale preko 200 predavača engleskog jezika.

Tokom konferecnije, koja traje dva dana, mogu se posjetiti četrdesetak radionica različitih tematika, kojer možete birati ovisno o interesovanju i afinitetima.

Organizator konferencije je TETA (Udruženje za profesore i nastavnike engleskog jezika), a koordinatorica za ovogodišnju konferenciju je Elma Velić Bešić. Konferecija je planirana 16. I 17.juna ove godine.

Bosanska Krupa će u junu, pored svih ostalih aktivnosti koje predstoje, ugostiti i posjetitelje ove konferecnije, te će tako biti centar okupljanja obrazovanja i informisanja na ovom području.

”Ovaj događaj će biti održan u suradnji sa općinskim načelnikom gospodinom Halitović Arminom, te sa JU Centar za kulturu, obrazovanje i informisanje, te im se ovom prilikom zahvaljujemo. Bosanska Krupa je poznata po svom gostoprimstvu, te će i ovu konferenciju znati popratiti i pokazati svijetu da smo najljepši mali grad i najbolji domaćini”, kazala je koordinatorica projekta.

Ovaj projekat znači i za Bosansku Krupu i njen razvoj mnogo, a za održavanje ovakve radionice potrebno su određena financijska sredstva te vas ovim putem molimo da pomognete koliko možete. Sve informacije i ukoliko možete pomoći kontaktirajte broj: 061239211 Elma Bešić Velić

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se