Naslovnica SPORT Coutinho zatražio od Liverpoola da ga pusti Saga oko Philippea Coutinha se...

Coutinho zatražio od Liverpoola da ga pusti Saga oko Philippea Coutinha se nastavlja iako je Liverpool danas objavio da će igrač ostati na Anfieldu.

0
IZVOR:cazin.net
PODIJELI

Barcelona je slala dobru ponudu na adresu Liverpoola, ali Redsi su odbijali da puste svog ponajboljeg igrača i danas su izdali zvanično saopštenje, rekavši da su uzaludne sve te glasine o odlasku Coutinha.

Ubrzo nakon toga, Coutinho je, prema pisanju otočkih medija, poslao zahtjev za transfer. Želi da ode, pa je ljut što mu čelnici engleskog kluba ne dozvoljavaju transfer.

U engleskim medijima pojavila se i izjava navodnog bliskog člana njegove porodice.

“Philippe teško podnosi ovu situaciju. Traži prijateljsko rješenje, ali sve je uzalud. Ima ogromnu ljubav prema klubu i njegovim navijačima, ali Liverpool ne dopušta svojim najboljim igračima da odu u prijateljskim uslovima”, kazao je neimenovani rođak Coutinha.

Coutinho ne igra protiv Watforda zbog povrede ovog vikenda i mnogi mediji tvrde da je u bojkotu zbog novonastale situacije. No, kako stvari stoje, sve to će biti uzalud i Liverpool neće pristati na njegovu prodaju. Pored Barcelone za Coutinha se zanima i PSG.

post->ID); ?>" data-width="100%" data-numposts="5">