10.5 C
Bihać
Ponedjeljak, 20 Septembra, 2021

Crveni križ Cazin: Slatkiš u kolica, osmijeh na lica

Bliže se novogodišnji praznici pa su volonteri u duhu toga odlučili obradovati mališane iz socijalno-ugroženih porodica. Stoga Vas pozivamo da se pridružite ovoj humanoj akciji prikupljanja slatkiša pod nazivom “Slatkiš u kolica-osmijeh na lica” i da na taj način i ovi mališani osjete ljepotu nadolazećih praznika.
Crveni križ grada Cazin je organizator još jedne akcije u kojoj možete sudjelovati!

Bliže se novogodišnji praznici pa su volonteri u duhu toga odlučili obradovati mališane iz socijalno-ugroženih porodica.
Stoga Vas pozivamo da se pridružite ovoj humanoj akciji prikupljanja slatkiša pod nazivom “Slatkiš u kolica-osmijeh na lica” i da na taj način i ovi mališani osjete ljepotu nadolazećih praznika.

Pomoći možete tako što donirate slatkiše i na taj način uveliko pridonesete poboljšanju akcije. U objektima Robot i Voće Durić već su postavljena kolica za prikupljanje slatkiša za pripremu paketića za naše mališane i pravo vrijeme je da se uključite i budete razlog dječijeg osmijeha.

Ukoliko još uvijek niste, slatkiše možete donijeti u prostorije Crvenog križa grada Cazin od 21.12. do 25.12. u periodu od 08:00h do 13:00h!

Od prikupljenih slatkiša će se praviti novogodišnji paketići za djecu socijalno-ugroženih porodica.

Budimo razlog nečijeg osmijeha i obradujmo naše mališane i ove godine.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se