Cvijanović: Opozicija živi u vanvremenskoj orbiti

Predsjednik Vlade RS Željka Cvijanović smatra da opozicija živi u nekoj posebnoj vanvremenskoj orbiti s obzirom na to da su izgubili sve – i izbore, i poslanike, većinu na nivou BiH, osipa im se članstvo, i takvi bi htjeli nekoga da ruše.

 “Izgubili su izbore, izgubili su nekoliko poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, izgubili su parlamentarnu većinu na nivou BiH, osipa im se članstvo, i oni takvi bi nekoga rušili”, rekla je Cvijanovićeva za RTRS komentarišući izjavu predsjednika SDS-a Vukote Govedarice da “SDS mora djelovati jedinstveno kako bi s koalicionim partnerima, naredne godine mogli da ‘sruše’ nenarodnu vlast u RS”.

Ona je naglasila da je Vlada RS stabilna, kao i vladajuća koalicija sa stabilnom skupštinskom većinom.

“Vlada radi u interesu RS, i potrošila je mnogo vremena i energije braneći i građane i institucije RS upravo od nasrtaja Saveza za promjene udruženog sa Bakirom Izetbegovićem. Time su pokazali da su se odrodili i od RS i od naroda”, ocijenila je Cvijanovićeva, koja je potpredsjednik SNSD-a.

Ona je naglasila da je “njihova inicijativa za smjenu Vlade RS samo pokušaj da skinu pažnju javnosti sa svih promašaja koje su napravili i da sakriju duboke pukotine i rupe koje postoje u strukturi SDS-a, ali i Saveza za promjene”.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se