Naslovnica MAGAZIN Da li ste među njima: Ovakve djevojke su mete za loše momke...

Da li ste među njima: Ovakve djevojke su mete za loše momke Ovakve djevojke su mete za loše momke.

0
IZVOR:avaz.ba
PODIJELI

Imaju nisko samopouzdanje

Problematični muškarci strahuju od samouvjerenih žena jer znaju da njima ne mogu da manipulišu, a svjesni su i da takve žene imaju visoke standarde kada je izbor partnera u pitanju. Uz nesigurne žene oni se osećaju moćno.

Dobre i drage

Manipulatori jako dobro znaju da će im život u vezi sa dobrom i mirnom ženom punom razumevanja biti lakši, jer će često moći da rade šta žele. Svjesni su da im takav tip žena neće prigovarati.

Previše osjećajne

Kaže se kako se suprotnosti privlače, i to može zvučati romantično do određene granice, ali u slučaju kada su toksični muškarci u pitanju, to je sve samo ne poželjno. Ovakvi tipovi žele uz sebe vrlo osećajnu ženu kojoj će moći da pričaju o sebi i svojim potrebama, problemima… A ona će strpljivo slušati, čak će ih žaliti.

Razočarane u ljubav

Nije lako preboljeti nekoga koga ste voljeli ili zaboraviti da vas je voljeni muškarac povrijedio. Toksični muškarci kao da imaju posebno razvijen njuh za žene koje su se jako razočarale u ljubav i upravo one ih privlače. Tada iskorištavaju njihovu krhkost da bi ih izmanipulisali i dobili što žele.

post->ID); ?>" data-width="100%" data-numposts="5">