Danju upravnica gradilišta, noću domino dama: Najteže mi je bilo kada mi je bičem otvorio kožu!

IZVORavaz.ba

U svojim memoarima, ona je objasnila kako je uopće završila u tom svijetu, u noćnom poslu.

– To je slično poput rada u bordelu, izuzev toga što nema seksa i specifično se posvećuje fetišima. Nešto kao Disneyland za odrasle fantazije. Postoje različite sobe užitka, poput potpuno opremljene učionice, potom zatvorske ćelije, stolova za mučenje i tradicionalna BDSM oprema poput užeta i bičeva. “Seansa” obično košta gotovo 150 eura po satu – ispričala je Janny u svojim memoarima.

Tamnicu je opisala kao prostor gdje su maštarije svetinja, u kojoj ne postoji osuda za nekonvencionalane stvari.

– Tamo nema konkretnog seksa, već samo ispunjavanja maštarija vezanih za njega. Ono što muškarci, a povremeno i parovi, očekuju, jesu različite stvari: “spanking” ili kažnjavanje, vezivanje, fetiši vezani za stopala ili, pak, ponižavanje. Brojni su oni koji samo žele moćnu ženu koja će da ih kontrolira – objašnjava ova domino dama.

Da bi postala to što jeste, Jenny je morala da bude otvorena prema fetišima, da trenira ulogu podređene ili nadređene, što nije bilo nešto u čemu je uživala.

Najteže joj je bilo, kako je priznala, kad joj klijent bičem otvorio kožu na leđima ili kad je stariji gospodin koristio svoju protezu na ruci kako bi je kaznio.

– Naučila sam biti gospodarica, odnosno domina, kroz treniranje i mentorisanje novih cura i čitajući knjige. Moje iskustvo domino dame dalo mi je uvid iz prve ruke u psihološke elemente dominacije – rekla je ona.

Za njen posao nisu znali ni dečko ni porodica, samo najbolja drugarica.

– Noću bi bila divlja u tajnom svijetu podzemlja, a danju stroga i neko ko poštuje granice. Večernji posao doživljavala sam samo kao izduvni ventil u danima kad bi mi bilo dosadno na mom “normalnom” poslu. Korporativnim poslom vladaju muškarci, a u tamnici sam ja dominirala njima, što mi se sviđalo – otkrila je ona na kraju.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se