Naslovnica MAGAZIN Dara Bubamara isprozivala Viki Miljković, Kebu, Lepu Lukić, a evo šta je...

Dara Bubamara isprozivala Viki Miljković, Kebu, Lepu Lukić, a evo šta je poručila Šerifu Konjeviću Dara Bubamara poznata je da nema dlake na jeziku. Tako je bilo i u emisiji "Zvezde Granda specijal" kod Saše Popovića.

0

Pjevačica je isprozivala Šerifa Konjevića, Zoricu Brunclik, Viki Miljković, Dragana Kojića Kebu, Lepu Lukić i još nekoliko kolega i kolegica, te ismijavala njihove godine, pjesme i karijere.

Prvo je počela od Šerifa Konjevića i to tokom kviza, kada je Saša Popović postavio pitanje je li pjevač ikada održao koncert u Beogradu. Odgovor je bio da nije, pa je Dara počela se smijati i javno uputila savjet Šerifu.

– Ako nije dosad, ne mora ni da pravi. Šta će? U šezdesetoj godini da organizira koncert? – rekla je pjevačica smijući se, a Saša ju je izgrdio.

– Nemoj tako, Daro. Šerif je naš prijatelj – rekao je Saša.

Sljedeća na redu bila je Lepa Lukić. Bubamara je ispričala anegdotu starije kolegice i počela se smijati.

– Znaš kada je neka baba došla kod Lepe Lukić i rekla joj: “Jao, ja sam bila mala kada si ti pjevala”, a Lepa se naljutila i rekla joj: “A jeste baš” – rekla je pjevačica i prasnula u smijeh.

Ni Zorica Brunclik se nije izvukla ovaj put, pa je pjevačica i za njene godine imala “zanimljivo” poređenje.

– Zorica Brunclik je starija od Isusa Hrista – kazala je Dara.

Viki Miljković još jedna je od onih koji su se našli na crnoj listi, pa se Dara smijala i njenim pjesmama. Naime, u kvizu je postavljeno pitanje ko pjeva pjesmu “Hajde, vodi me odavde”, a kako Bubamara nije znala ko je, počela je prozivati.

– Sigurno je neki smarač, čim ja ne znam. Nemam pojma – rekla je ona i napisala da pjeva Hakala, a kada je čula da je u pitanju Viki, ušutila se.

Popović je potom pitao Daru šta misli o pjesmi “Ložač ugljena”, koju pjevaju Dragan Kojić Keba i Mlađan Dinkić.

– Jao, znam, koji užas. Pjesma je stvarno užas, blam – počela je ona, a kada je shvatila šta je rekla, pokušala se izvuči.

– Ma Keba je moj drug, on zna da sam ja iskrena, da kažem šta mislim. Neće se naljutiti – pokušala se izvući Dara.

Na kraju emisije, kako bi se izvukla, Bubamara je poentirala prozivkom na svoj račun, nakon što ju je Popović pecnuo za njene godine.

– Dobro, Daro, i ti imaš godina. Ja kada sam tebe gledao na televiziji, bio sam mali. Kažem: “Mama, evo Dara Bubamara.” Ti si bila zabava za djecu – našalio se Saša sa Darom, koja je prasnula u smijeh i rekla da voli djecu.

– Da. Ja sam i sada zabava za djecu. Ali ovu stariju djecu, punoljetnu – rekla je ona.