Naslovnica MAGAZIN Dara Bubamara se pohvalila poklonom od kojeg će vam pozliti Da je...

Dara Bubamara se pohvalila poklonom od kojeg će vam pozliti Da je dobar razvod bolji od lošeg braka, još jednom je potvrdila pjevačica Dara Bubamara.

0

Dara je dva dana nakon dočeka 2019. godine proslavila deseti rođendan sinu Konstantinu, a veliko slavlje organizovala je u jednoj igraonici u Novom Sadu.

Pjevačica je pozvala sve drugove svog sina, a specijalan poklon stigao je od Darinog bivšeg muža, biznismena Milana Kesića. Kako „Alo!“ saznaje, on je svom nasljedniku kupio popularno vozilo “buggy”, a ni bivša žena nije prošla bez poklona.

– Milan je oduvijek bio galantan, pa je i ovoga puta želio da ispuni najveću Konstantinovu želju, a to je vozilo bagi. Za taj luksuz je iskeširao oko 4.000 eura, a kada se njegov sin vratio iz igraonice, u garaži ga je sačekao poklon od tate – kaže izvor „Alo!“.

– Konstantin je bio presrećan, nije mogao da vjeruje da mu se ispunila najveća želja. On je nekoliko godina unazad tražio da dobije to vozilo, ali je Milan čekao da malo poraste – kaže izvor.

S druge strane, Konstantin nije jedini koji je dobio poklon. Naime, Darin bivši muž darovao je i majku svog djeteta skupocijenim poklonom, od čije cijene običnim smrtnicima može da se zavrti u glavi.

– Milan i Dara su ostali u odličnim odnosima nakon razvoda, pa ona nekoliko puta godišnje odlazi sa sinom kod njega u Pariz. S obzirom na to da se i te kako vole i poštuju, on je riješio da svoju bivšu ženu časti poklonom za Novu godinu, ali i da joj se zahvali što mu je rodila sina Konstantin. Novac štedio nije, pa je tako iskeširao oko 26.000 eura za skupocijeni sat „roleks“. Dara je bila oduševljena i nije mogla da vjeruje koliko je pažljiv i galantan – otkriva izvor „Alo!“.

Pjevačica nije izdržala, pa se skupocijenim poklonima pohvalila i fanovima na društvenoj mreži „Instagram, a komentari su bili i više nego interesantni, jer su svi primijetili da ona voli samo ono što „puno košta“.

View this post on Instagram

❤️👌🍀🎁

A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on