Darka doktori vezali za krevet: Lazić ima jezive napade zbog krize!

Pjevač Darko Lazić (27) trenutno prolazi kroz težak period zbog apstinencijske krize, a kako Srpski telegraf ekskluzivno saznaje, doktori su bili prinuđeni da folkera vežu za krevet nakon što je napravio haos, vrištao, jaukao, drao se, jednom riječju, upao u potpuni delirijum! Kako se skoro devet godina konstantno drogirao, počeo je da se baca po bolničkom krevetu da bi natjerao nadležne u KBC Zemun da ga smire “hemijom”.

– Lazićevo zdravstveno stanje bi bilo daleko bolje da se nije drogirao! Od kada je svjesniji, pojavio se ogroman problem jer je on zavisnik od narkotika. Kriza ga sve više drma iz dana u dan jer je naglo prekinuo da koristi opijate, a poslije nekoliko neuspješnih pokušaja da na miran način natjera doktore da mu daju neke psihoaktivne supstance kako ne bi morao da trpi bolove, počeo je da pravi haos.

Nakon što se probudio, počeo je da se baca po bolničkom krevetu, a ljekare je iznenadilo koliko je snage imao u tom trenutku. Počeo je da reži i viče, pa je rukom udarao u stočić koja mu se nalazi do kreveta. Srušio je sve na zemlju, a pacijenti koji se nalaze sa njim u prostoriji odmah su počeli da dozivaju doktore jer su se mnogo uplašili – priča naš dobro upućen izvor i nastavlja:

– Medicinsko osoblje je poslije incidenta upalo u sobu i odmah vezalo Lazića za krevet jer je to jedini način da ga obuzdaju dok najgore ne prođe. Tada je još više počeo da urla, a kada mu je snaga bila na izmaku poslije agonije koja je trajala više od sat vremena, Darko je od jakih sedativa zaspao. Zbog agresivnog ponašanja Lazić samom sebi otežava jer mu nakon svakog naleta krize opasno skače pritisak, koji odmah moraju da stabilizuju.

Nadležni mu često daju i povećane doze lijekova za spavanje i smirenje kako bi mu što više ublažili napade apstinencijske krize. Nerijetko se desi da Darko namjerno počupa infuziju i zavoje, pa tim doktora neprestano nadgleda njegovo stanje. Non-stop ga provjeravaju jer umije da bude nepredvidiv. Porodica ga posjećuje nekoliko puta na dan i zabrinuti su zbog Lazićevog stanja. Raduje ih činjenica da se njegovo fizičko stanje popravlja, ali se sada boje zbog apstinencijske krize, u koju je upao. Darkova majka Branka Lazić u razmaku od tri sata zove doktore koji su u tom trenutku u smjeni kako bi provjerila da li je imao novi napad – završava naš sagovornik.

Inače, medicinskom osoblju koje prati Lazićevo zdravstveno stanje odnedavno se pridružio i psihijatar koji sa folkerom priča u trenucima kada ima jake anksiozne napade i bijes, ali su koraci pomaka nabolje za sada izuzetno mali.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se