Naslovnica MAGAZIN Darko Lazić otvorio dušu: Progovorio o kamatarima, dugovima, porocima Darko Lazić važi...

Darko Lazić otvorio dušu: Progovorio o kamatarima, dugovima, porocima Darko Lazić važi za jednu od najvećih zvijezda narodne muzike.

0

Za “Kurir” je otkrio kroz kakva je sve iskušenja prošao dok se oporavljao poslije saobraćajne nesreće koja ga je umalo koštala života.

Bez dlake na jeziku, Darko je progovorio o dugovima i porocima, ali je priznao kada se planira oženiti svojom izabranicom Marinom Gagić, s kojom ima sina Alekseja.

Šta je tačno problem sa stopalom?

Nije problem stopalo, problem je isključi moja kilaža, ali to ću riješiti. Stopalo boli na promjenu vremena i tu isključivo smeta višak kilograma. Čvrsto sam riješio da potpuno promijenim način ishrane i života i do koncerta ću, kao što sam obećao, skinuti bar 10 kilograma. Pa poslije tih deset idemo na još i tako dok ne postanem maneken.

Koliko često pomisliš na saobraćajnu nezgodu koja te umalo koštala života? Vučeš li traume?

Budući da i dalje trpim bolove, svakodnevno se sjetim toga i nemoguće je da mi bar jednom dnevno ne glavu sve šta se dogodilo.

Dosta se pisalo o tome da voziš, iako ti je vožnja zabranjena?

Nije istina da vozim, jer imam svog vozača. Sve i da hoću da vozim, ne mogu, jer me zaboli stopalo čim ga malo više forsiram. Ne mogu da lažem, sjeo sam u kola poslije nesreće, ali nisam izdržao ni pet minuta.

Pisalo se da si u dugovima do guše. Šta je istina?

Dugove sam imao ranije, ali sam ih sve do jednog vratio. Ne vučem nikakve repove i riješio sam probleme. Nikome ništa nisam skrivio, nikome ne dugujem i živim potpuno mirnim životom.

Pjesma koju si objavio govori o ženi koja plače za sinom. Koliko puta je tvoja majka plakala zbog tebe?

Iskren da budem, mnogo puta. To mi teško pada, plakala je zbog sitnica, ali i zbog krupnih stvari. Nije mogla da se navikne na brz život kojim sam živio i to joj je slamalo srce.