Naslovnica MAGAZIN Darkovi roditelji žmurili na njegovo drogiranje, a evo zbog čega! Pjevač Darko...

Darkovi roditelji žmurili na njegovo drogiranje, a evo zbog čega! Pjevač Darko Lazić se godinama bori sa zavisnošću od narkotika i alkohola. Kako Srpski telegraf saznaje, Darkovi roditelji Milan i Branka Lazić nisu učinili ništa da pomognu sinu da prestane da se drogira i promijeni životni stil, jer je njegov posao cijeloj porodici Lazić donosio veliki novčani imetak.

0

Naime, kako izvor blizak porodici Lazić navodi, Darka su roditelji od malih nogu gurnuli u estradne vode jer su vidjeli da će se njegov talenat isplatiti, a kada su se pojavile priče da voli da popije čašicu više i da koristi nedozvoljene supstance, oni se nisu pretjerano potresli, već su nastavili da tapšu pjevača po ramenu.

– Darko je kao vrlo mali pokazao talenat za pjevanje, a roditelji su bili sigurni da će im sin biti muzičar. Oni su ga i prijavili kao maloljetnika u muzičko takmičenje “Zvezde Granda”, a njihova riječ je za Darka bila zapovijest. Otac Milan i majka Branka su znali da će Darko daleko dogurati, pa je on postao jedan od najmlađih pobjednika ovog takmičenja jer je sa 17 godina zauzeo ubjedljivo prvo mjesto 2008. godine.

Međutim, kako je popularnost rasla, a sa njom i posao, Darko je počeo da osjeća veliki pritisak, a društvo u koje je upao uticalo je na njega da ne odoli iskušenju i proba kokain, čija je konzumacija za mnoge od njih stvar prestiža. Darko nije mogao da sakrije konstantno curenje nosa, bez obzira o kojem godišnjem dobu se radilo, a roditelji su na priče da im sin koristi narkotike bukvalno zažmurili – počinje priču dugogodišnji Darkov prijatelj i tvrdi da su njegovi roditelji Branka i Milan bili ponosni na sina jer im je za kratko vrijeme profesionalog bavljenja muzikom obezbijedio život iz snova, zbog čega nisu željeli da obraćaju pažnju na njegove poroke:

– Branka i Milan su skromni ljudi koji su Darku govorili da mu je bog dao glas koji treba da iskoristi maksimalno. Kada je počeo da pjeva na svadbama i krštenjima po inostranstvu, davao im je mnogo novca, a oni su bili ponosni jer su za kratko vrijeme počeli da uživaju u luksuzu. Iako je Darko imao veoma visok pritisak zbog poroka, zbog čega je nekoliko puta dolazila Hitna pomoć, njegovi roditelji kao da su zatvarali oči pred njegovim zdravstvenim problemima. To za njih, nažalost, nije bio dovoljan jak signal da ga upute u neku ustanovu za liječenje zavisnosti.

Isti sagovornik ističe da se za Lazića brinula samo njegova bivša supruga Ana Sević.

– Ana se redovno svađala sa Darkom zbog poroka. Lazićevo drogiranje i alkoholisanje su uništili njihov brak iako se ona trudila da muža odvuče od takvog života. Sevićka je jednom prilikom i javno konstatovala da je Darko vrlo mlad ušao u svijet šou-biznisa, što ima svoje loše strane – zaključio je izvor.