Detalji dvostrukog ubistva u blizini Prijedora koje je šokiralo regiju

Nezvanično, bračni par Hrustić su bili u brakorazvojnoj parnici i nisu proteklih mjeseci živjeli zajedno, a Alija je Halilagića zatekao u kući.

Alija Hrustić se nakon dvostrukog ubistva predao policiji.

Prema riječima mještana, Azra je prije dva mjeseca napustila supruga Aliju i iz porodične kuće u Kamičanima i otišla u Srednje Jakupoviće da čuva stariju ženu.

Azra sa Alijom ima dvoje dece. Prema priči mještana, Alija je jutros došao po jedno dijete koje je bilo sa ubijenom Azrom, javlja RTVBN.

Majstori koji rade na obližnjoj kući kažu da su kraj mesta ubistva prošli oko pola 8 jutros i da im ništa nije bilo sumnjivo.

“Tek poslije pola sata naišla je policija autom i pitala gdje je ta kuća”, ispričao je jedan od radnika.

Prema riječima komšinice koja živi u blizini kuće Hrustića u Kamičanima, ničim se nije mogla naslutiti ova tragedija.

“Alija je bio dobar komšija, nikada nije bilo problema sa njim i uvek je bio spreman pomoći. Čuli smo da je Azra otišla od njega prije dva mjeseca u Jakupoviće da čuva stariju ženu, ali nismo nikada čuli da imaju problema u braku, ovo jutros nas je sve zateklo”, kaže komšinica.

Iz Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka potvrdili su da je uviđaj obavio dežurni tužilac Siniša Marković, zajedno s pripadnicima Policijske uprave Prijedor.

Tužilac je naložio da se preduzmu istražne mjere i radnje, kao i vještačenja radi utvrđivanja okolnosti počinjenog krivičnog djela.

Naložena je i obdukcija tijela ubijenih, koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu.

Nakon završene kriminalističke obrade, Alija Hrustić će, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu teškog ubistva, biti sproveden u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka radi ispitivanja.

Istraga je u toku.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se