Naslovnica MAGAZIN Djevojko, jesi li realna? Luna Đogani stala na stranu nasilnika! U suzama...

Djevojko, jesi li realna? Luna Đogani stala na stranu nasilnika! U suzama nakon što je fudbaler izbačen iz Zadruge! Luna Đogani je potresena što je fudbaler Nemanja Tošić izbačen iz rijalitija, kada je surovo napao Brendona pesnicama.

0

Blogerka je istakla kako je on sve isplanirao i da joj je mnogo žao što je ispao agresivan kada to nije.

“On je ulazio u sobu stalno da me pita da li sam dobro. U ovom groznom prostoru samo mi je to bilo dovoljno. On je htio da izađe, to je jedini način. On je prvo htio da preskoči ogradu, srela sam ga na farmi. On me nosio u izolaciju,bilo je sve super, rekao je da će da ide da spava. Izašao je, vratio se, pa onda otišao opet na kapiju.

On mi je ostavio majicu, rekao da ćemo se vidjeti za osam mjeseci, a sa kim god da sam rekla da ću se zbog toga vidjeti, nisam se vidjela. I meni fali moja porodica i meni je teško, trebalo je da je ostane do kraja, da se izbori, bude gospodin kao što jeste. Na početku sam mislila da je agresivan, ali nije takav čovjek. Svi moji su rekli da je Nemanja dobar.

Jedina osoba od koje nisam osjetila nikakvu korist, samo iskreno, da me čuva, da ništa ne traži za uzvrat… Nađeš takvu osobu i ona samo ode, pa hajmo ispočetka. Ne mogu da zamislim dan bez Nemanje i da on više nije tu i kraj. Da dođe da me smara i gleda me kao psihopata”, pričala je Luna ostalim zadrugarima.

– Trebalo je da iskulira. Ne mogu da zamislim dan bez Nemanje, mi smo se baš zbližili. Šta mu je to trebalo. Ne mogu da vjerujem, svi ljudi koji su mi ovdje bili bliski i koji je trebalo da budu ovdje su izašli – govorila je Luna kroz suze, dok su je ostali zadrugari tješili.

Kasnije je Bora, koji je vođa pročitao pismo, gdje je produkcija saopštila da će Nemanja morati da plati kaznu 50.000 eura, jer je namjerno izazvao sukob sa Brendonom.

Loading...