Donna Ares odgovorila na zlonamjerne komentare o svojoj bolesti

Donna Ares je po treći put oboljela od karcinoma, a tužne vijesti objavila je na društvenim mrežama. Pjevačica je već dva puta pobijedila kancer, ali ni treće suočavanje sa podmuklom bolešću nije slomilo njen optimizam. Uprkos jačini, optimizmu, volji za životom i nesalomivom duhu, Donna nije izdržala. Morala je odgovoriti na maliciozan komentar koji se dobila na Instagram profilu, pa se u ovoj neprijatnoj situaciji koja je šokirala javnost ponijela dostojanstveno.

– Ne odlučuješ ti o tome da li će pobijediti bolesti ili ne. Ja imam pravo da tupim šta hoću, moje mišljenje, tebi ako se ne sviđa, tvoja stvar. I nikakvo prosvjteljenje ovo nije, samo istina, a Vi ste neko ko živi u zabludi i mislite da imate neku moć nad svojim životom. Svaka čast svim bolesnicima koji se bore, ali prestani da se predstavljaš kao da ti odlučuješ da li si pobjednik na kraju ili ne – glasila je poruka.

– Poštedite me vjeronauke i pametovanja… Poštujem sve vjere svijeta, svako vjeruje u šta izabere, neko u Bogove, neko u neke druge stvari. Ali, prestanite da učite ostale da ne treba da vjeruju na prvom mjestu u sebe! A moje mišljenje o Allahu, Bogu, vjeri, crkvi i džamiji potražite u knjizi Soba za nikoga. 21.stoljeće, moderna tehnologija, futurističke operacije, more znanja koje čeka da se prenosi… Hajmo malo o nauci, a vjeru ostavite kao slobodnu volju pojedinca i takve teme nisu dobrodošle na mojim profilima – napisala je Donna.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se