Doživjela horor: Sandra Afrika opljačkana i pretučena!

IZVORavaz.ba

Naime, nakon što je završila nastup u Trsteniku, svratila je do jedne benzinske pumpe i tada se desila prava noćna mora.

– Svratila je da sipa gorivo i pokupuje neke sitnice, bilo je oko četiri ili pet ujutru. Vratila se u auto i, prije nego što je krenula kući, dopisivala se kratko sa drugaricom, zbog čega je pomerila auto u stranu. Neki lik je primetio da je sama i idealno mu je bilo to što se sklonila u mrak i što je čačkala telefon, pa je odlučio da je napadne i opljačka – rekao je dobro obavješten izvor i otkrio da je pjevačicu pljačkaš i udario.

– Taj dečko je primetio da je Sandra ostavila novčanik na suvozačevo mjesto, pa se prišunjao automobilu dok je ona kuckala poruke i brzinom munje otvorio vrata koja nisu bila zaključana. On je već pokupio novčanik i pobjegao! Ali ne lezi vraže! Nakon samo nekoliko metara Sandra ga je sustigla i onda je nastao lom! Bacila se poput pume na njega i počela da vrišti i grebe ga, međutim, napadač joj nije ostao dužan. Nekoliko puta ju je krvnički udario, pa je pjevačici šiknula krv iz nosa – kazao je izvor “Pink.rs”, a da je doživjela ovu neprijatnu situaciju potvrdila je i pjevačica.

– Jeste, istina je to što ste čuli, ali nema potrebe da se oko toga diže prašina. Provjerila sam sa radnicima pumpe, taj dio ne pokrivaju kamere, tako da nikad neću znati ko je to bio. Nikad ne držim veliki novac u kešu u novčaniku, ali eto, to što je uzeo nek u zdravlju potroši. Važno da mi je pasoš ostao na mjestu i da sam se ja sinoć super provela, a njemu nek je daleko kuća. Sljedeći put ću biti obazrivija i to je to – rekla je pjevačica i dodala da njene povrede nisu strašne.

– Ma, ništa to strašno nije. Stavila sam oblogu i brzo sam zaustavila krvarenje – rekla je Sandra za “Pink.rs”.

 

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se