Naslovnica MAGAZIN Duško Tošić o razvodu s Jelenom Karleušom i aferi “Ognjen Vranješ” Neobično...

Duško Tošić o razvodu s Jelenom Karleušom i aferi “Ognjen Vranješ” Neobično smiren, hladnokrvan i uzdržan bio je fudbaler Duško Tošić (33) kada je za "Blic" komentirao porodičnu svađu koja je izbila kada je u svom domu na Dedinju otkrio poruke drugog muškarca, svog bosanskog kolege Ognjena Vranješa (29), u mobilnom telefonu svoje žene, pjevačice Jelene Karleuše.

0

Ipak, dao je izjavu koja otvara prostor za brojna tumačenja.

– Nemam pojma o čemu se radi. Putujem, počinje mi sezona u Kini. Zovite Ognjena! Ako on kaže da je tako, tako je – rekao je Duško Tošić za “Blic”.

Na pitanje hoće li uspjeti prebroditi bračne probleme i ljubomoru, kratko je poručio:

– Ne želim da komentiram. Pozdrav!

Kako je “Blic” objavio, Duško Tošić je po povratku iz Kine, gdje igra za Guangdžou, posumnjao da se Karleuša dopisuje s drugim muškarcem, zbog čega joj je zaplijenio mobitel. U njemu je našao poruke od Ognjena Vranješa koje su ga razbjesnjele, pa je preko telefona pozvao svog bosanskog kolegu da oči u oči raščiste situaciju.

Vranješ mu je u prvoj izjavi za medije poslije izbijanja afere poručio da je on “s one strane Drine”, a “ne s ove” (iz Srbije, op. a.), “gdje su šatro mangupi”.

– Zovite Duška, njihova kuća je priča po medijima – rekao je Vranješ za “Blic”, “ne sa ove” (iz Srbije, op. a.), “gdje su šatro mangupi”.

2008. – VJENČANJE I KĆERKA – Vjenčali su se 28. juna 2008. godine u Kovilovu. Kum joj je bio modni kreator Darko Kostić, a vjenčanicu s kristalima je sama dizajnirala. Dana 7. septembra iste godine je rodila njihovu prvu kćerku Atinu carskim rezom.

2009. – DRUGA KĆERKA – Nakon tri mjeseca je ponovo zatrudnjela i iznijela trudnoću koja je bila veoma opasna po njeno zdravlje. Dana 7. septembra 2009. godine je rodila drugu kćerku Niku.

2015. – ODLAZAK U TURSKU – Duško se seli u Tursku da igra za klub Bešiktaš, a Jelena ostaje u Beogradu zbog karijere, a povremeno odlazi u Tursku.

2018. – NAVODNA AFERA S TURSKOM VODITELJICOM – U pojedinim medijima pojavila se vijest o aferi između supruga Jelene Karleuše Duška Tošića i poznate turske glumice Asli Enver, koju domaća publika zna iz serije ”Istanbulska nevjesta”.

– Stvarno ne znam šta da vam kažem o tome. Njega čak ni ne poznajem. Dešava se da izlaze takve stvari – rekla je glumica.

2018. SELIDBA U KINU – Prošle godine 18. maja Duško odlazi u Kinu da igra za kineski klub Gvanžu R&F, a njegova godišnja zarada, kako prenose mediji, iznosi 5,8 miliona eura. Jelena nije željela da se preseli u Kinu, već održavaju brak na daljinu.