Dvadesetogodišnja kćerka Nikoline Pišek ljepotu naslijedila od majke: Izrasla u pravu ljepoticu

IZVORAvaz.ba

Voditeljica Nikolina Pišek je u braku s Vidojem Ristovićem, a u dvadesetim je bila u vezi s novinarom Markom Cigojem. Iz te ljubavi ima kćerku Hanu Leonardu, koju je rodila kada je imala 21 godinu.

Nikolinina starija kćerka Hana ima 20 godina, a voditeljica se svih ovih godina trudila da čuva kćerku daleko od medija. Hana Leonarda naslijedila je Nikolinine crte lica.

Nikolina ima i kćerku Unu Sofiju, a o svojim kćerkama je ranije rekla:

– Moja starija kćerka Hana Leonarda također ima dva imena. Kada sam je dobila, vrlo brzo sam odlučila kakvo ću joj ime dati. Sadrugom kćerkom bila sam malo neodlučna. Una mi se dopadalo još odranije, jer sam odmah poslije prvog djeteta htjela da dam takvo ime kćerki ako budem imala još jednu. I Vidoje je kumovao mojoj neodlučnosti jer mi je dao potpuno odriješene ruke kada je o tome riječ. Sofija je bio jedan od prijedloga, a pošto starija sestra ima dva imena, onda smo i kod najmlađe htjeli da bude tako. Težila sam uvijek tome da imena budu internacionalna, jer nikada ne znamo gdje će nam život odvesti djecu pa je bolje da mogu lakše da se snađu u bilo kojoj sredini i da stranci ne lome jezik izgovarajući naša lokalna imena. Svaki roditelj misli da je njegovo dijete posebno i da kao takvo zaslužuje posebno ime. To je intimna odluka, a ja niti osuđujem niti pozdravljam kada se djeci daju neobična imena. Ako to nikoga ne vrijeđa, onda nema razloga za osudu, ali previše neobično ime može da bude samo na teret tom djetetu – rekla je Nikolina jednom prilikom.

View this post on Instagram

miami vice

A post shared by Hana Cigoj (@hanacigoj) on

View this post on Instagram

Girls just wanna have sun ☀️

A post shared by Hana Cigoj (@hanacigoj) on

View this post on Instagram

I'm walkin on sunshine…

A post shared by Hana Cigoj (@hanacigoj) on

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se