EKSKLUZIVNO BAHANALIJE NA MOMAČKOJ VEČERI Una Grujić: Plesala sam samo za Tea u čaši!

Kum Pantela

Detalje ove žurke otkrio nam je jedan njegov dobar prijatelj.

– Meni su javili dva dana ranije da će biti momačko veče i rekli mi da o tome ništa ne pričam. Teo je samo znao gdje se održava zabava, a sve ostalo su njegovi drugovi organizovali. Na proslavi je bilo oko dvadesetak Miloševih prijatelja. Ženskog društva nije bilo, osim igračice Une Grujić, koja je kao specijalna gošća odigrala svoju čuvenu plesnu tačku u čaši – rekao je naš sagovornik, koji je insistirao na anonomnosti.

Tim povodom pozvali smo Grujićevu, koja nam je priznala da je bila na Teovoj momačkoj večeri.

Tajnovita starleta

– Tačno je da sam imala nastup u petak uveče na Teodosićevoj zabavi. Neću da otkrivam detalje da mu ne bih nešto pokvarila. Mogu samo da vam kažem da je on divan mladić, kulturan, oduševljen je mojim vatrenim nastupom. Drago mi je što sam mu uljepšala veče– rekla nam je srpska Dita fon Tiz.

Za razliku od Teodosića, njegova buduća supruga Jelisaveta nema predaha kada je u pitanju posao, pa je i posljednjih dana aktivno igrala u pozorištu. Dok je njen dragi prošlog petka slavio s društvom, glumica je igrala u predstavi „Transilvanija“ u Beogradskom dramskom pozorištu.

– Kao što znate, ne dajem izjave o privatnom životu. Izvinite, na sastanku sam, nemam vremena da pričam sada – rekla nam je Jelisaveta kada smo je juče pozvali za komentar.

Ćute ko zaliveni

I Milošev prijatelj Nenad Krstić nije bio mnogo rječitiji, mada nam je potvrdio da je bio na zabavi.

– Jesam bio, ali stvarno ne želim da pričam o tome – rekao nam je Krstić.

Slično nam je rekao i Marko Pantelić, koji će biti kum na vjenčanju Jelisavete i Teodosića.

– Ne mogu ništa da vam kažem o tome, imajte razumijevanja. Samo mogu da kažem da momačko veče nije bilo u nedjelju, kao što se pisalo – poručio je fudbaler za Kurir.

Jelisaveta i Miloš su samo nekoliko nedjelja prije vjenčanja riješili da svadbena ceremonija ipak ne bude u „Klubu privrednika“, kako su ranije planirali, već u jednoj vili na Dedinju koja ima maksimalno obezbjeđenje, veliko dvorište i ogradu, koja će im pomoći da se sakriju od paparaca. Jedino što je ostalo nepromenjeno jesu muzičari koji će zabavljati goste – Leksington bend i Bane Mojićević. Specijalna gošća na svadbi biće Aleksandra Prijović, koja će takođe zapjevati.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se