Naslovnica Ljepotice Emili Ratajkovski: Svi samo komentiraju da sam gola i glupa, a ja...

Emili Ratajkovski: Svi samo komentiraju da sam gola i glupa, a ja baš na takvim komentarima zgrćem milione Manekenka insistira da su moda i ljepota "super" jer osobama mogu pomoći da sebi podignu samopouzdanje

0

Manekenka Emili Ratajkovski (Emily Ratajkowski) je u intervjuu koji je dala internetskom portalu Kourtney Kardashian Poosh kazala da joj ne smetaju negativni komentari na njene seksepilne objave na društvenim mrežama jer ona “vodi posao”, prenosi “Daily Mail”.

– Početna reakcija na fotografije je “O, moj Bože, opet gola, tako si glupa, nemaš ništa drugo ponuditi”, a ja na temelju toga vodim firmu – kazala je manekenka.

Emili od 2017. godine vodi firmu “Inamorata” (u prijevodu “nečija ljubavnica”), za koju dizajnira donje rublje, kupaće kostime i “odjeću za tijelo”.

– Društvene mreže dio su procesa brendiranja i smiješno je jer pomislite o starijim bijelcima koji kažu “O, ne, ne shvatamo je ozbiljno”, a mi zarađujemo više od njih. Volim to. Suludo mi je da je to još nešto što se događa – dodala je Ratajkovski.

Insistira da su moda i ljepota “super” jer osobama mogu pomoći da sebi podignu samopouzdanje.

– Divna stvar kod mode i ljepote je to što je to za vas. Na kraju krajeva, ako se zbog toga osjećate makar malo bolje, to će vam trajati cijeli dan – rekla je manekenka koja, kako kaže, dizajnira odjeću za žene koje se osjećaju ugodno u svom tijelu.