Evo kako izgleda život Nataše Bekvalac poslije kraha braka sa Lukom Lazukićem

IZVORavaz.ba

Osim što je vidno smršala i izgleda bolje nego ikada, Nataša se na nastupu na jednom beogradskom splavu pojavila s osmijehom na licu i napravila zabavu za pamćenje.

Međutim, da nije sve kako izgleda, govore Natašini prijatelji, koji kažu da ona jeste hrabra žena, ali da ju je sve ovo potpuno slomilo, samo što ona ne dozvoljava da se to vidi.

– Nataša želi da bude jaka naročito, zbog svojih kćerki Hane i Katje, i zato se trudi da one ne primjete koliko ju je sve ovo potreslo i koliko još zbog svega ne može da dođe sebi. Ona je počela i da radi ranije nego što je planirala, kako bi svojoj djeci obezbjedila bezbrižno djetinjstvo, ali i zato što je htjela da se preokupira nečim da ne bi mislila na ono što je preživjela. Ona u javnosti blista, smije se i odaziva pozivima za nastupe, ali samo ona i njeni najbliži znaju kako joj je zaista – kaže izvor za Kurir i dodaje:

– Nije lako uspavati jednu kćerku, posvetiti se drugoj i otići na nastup. A ujutru Katja se budi rano, pa Nataša spava samo nekoliko sati i onda je opet čitav dan posvećena djeci, pa ponovo mora na put. I tako već danima, a porodila se tek prije nekoliko mjeseci. Naravno da se osjeća mnogo bolje nego nakon incidenta, ali sve je to još boli, još pokušava da shvati kako je loše procijenila. Njoj su advokati javili i nakon Lazukićevog saslušanja u petak da nije htio da odgovara na pitanja i da je istakao da ništa od svega za šta ga je ona optužila nije tačno. Sve to ju je poremetilo, ali je morala da se spremi i pred publikom zablista.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se