(FOTO) Karleuša došla u sud u top izdanju! Dogodio se veliki obrt, advokat otkrio cijelu istinu -a Ceca Ražnatović…

Karleuša ovim povodom nije željela da daje bilo kakav komentar, već nas je uputila na svog advokata, koji nam je rekao da je ročište pomjereno za 15. novembar tekuće godine.

– Suđenje je odloženo iz razloga jer gospođa Svetlana Ražnatović nije mogla da prisustvuje suđenju. Sporazumno su se stranke dogovorile da suđenje bude odloženo za 15. novembar – rekao je advokat Jelene Karleuše.

Podsjećamo da je Karleuša tužila Svetlanu Ražnatović, zbog napada u sudnici. Ovoga puta se podsjećamo izjave koju je Karleuša dala na prethodnom ročištu.

– Nije bilo suđenja. Sudija koja je bila zadužena za ovo je preminula. Ja sam protiv svakog oblika nasilja. Ako niste znali ovo je po mojoj tužbi za napad dotične u sudnici. Ja se gnušam nasilja, a očigledno da gospođi to nije strano – rekla je Jelena.

Svetlana je tom prilikom takođe dala izjavu aludirajući na zavjeru protiv nje.

– Znam iz čije kuhinje se to dešava. Ljudi koji su komentarisali na Instagramu su iz Indije, koji ni ne znaju ko sam ja. Sve je to organizovano. Suđenje je odloženo zato što je sudija preminula, ali biće zakazano novo ročište. Svako traži pravdu na sudu, pa tako i ja. Ne preko medija, nego preko ustanova koje su za to zadužene – rekla je Svetlana tom prilikom.

Karleuša se podsjećamo tog dana oglasila na Tviteru povodom ovoga.

– Danas se nije održalo suđenje protiv Svetlane Ražnatović koju sam krivično tužila za napad u sudnici. Razlog odlaganja je smrt sudije. Svakako, kao neko ko vjeruje u naše sudstvo, očekujem da dotična u što kraćem roku bude kažnjena. STOP NASILJU – istakla je pjevačica.

Dodaj komentar:

POVEZANI ČLANCI

Najnovije

58,466LikesLikes
8,496SljedbeniciPratite
1,287PretplatnikaPretplati se